Οι δημοκράτες θα αποδείξουν με ένα συγκλονιστικό βίντεο … | Δημοσιογράφος Κύπρος

Το κατηγορητήριο εναντίον του Ντόναλντ Τραμπ βασίζεται σε «συγκεκριμένα, ισχυρά γεγονότα», δήλωσε η βουλευτής του Δημοκρατικού Κόμματος Άμι Ράσκιν, η οποία παρουσίασε ένα βίντεο των ταραχών στις 6 Ιανουαρίου στην αρχή της δίκης της Γερουσίας.

Ο καθηγητής νομικής Ruskin υποσχέθηκε να αποφύγει τα ενοχλητικά, αδίστακτα «μαθήματα» · η δέκαλεπτη επεξεργασία έδειξε στους γερουσιαστές που τους δοκίμασαν և έζησαν περίπου πριν από ένα μήνα.

Το βίντεο δείχνει τους υποστηρικτές του Τραμπ να γκρεμίζουν τους φρουρούς του Καπιτωλίου και να χτυπούν την αστυνομία.

Δείχνει έναν όχλο που προσπαθεί να σπάσει την πόρτα της Βουλής των Αντιπροσώπων, ενώ οι νομοθέτες κρύβονταν, όπως τη στιγμή που ένας αστυνομικός πυροβολεί και σκοτώνει διαδηλωτές Ashley Babbitt, βετεράνος της Πολεμικής Αεροπορίας που προσπαθεί να σπάσει ένα σπασμένο παράθυρο. ,

Σε μια άλλη σκηνή, ο αντάρτης ψάχνει ένα από τα μέλη του κοινοβουλίου και ακούει ότι λέει. «Πρέπει να χρησιμοποιηθεί κάτι ενάντια σε αυτούς τους άστεγους».

Εν τω μεταξύ, το βίντεο δείχνει αποσπάσματα από την ομιλία του Τραμπ προς τους υποστηρικτές του, τους οποίους κάλεσε «να πολεμήσει σκληρά».

Πέντε άνθρωποι σκοτώθηκαν και περίπου 170 τραυματίστηκαν σε επίθεση στο Καπιτώλιο.

“Δεν υπάρχει αμφιβολία για τη νομιμότητα της διαδικασίας κατηγορίας,” είπε. “Ξεκίνησε όταν ο Τραμπ ήταν ακόμη πρόεδρος. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η Γερουσία έχει τη δύναμη να τον δοκιμάσει.”

Στη συνέχεια, θα υπάρξει ψηφοφορία για το σύνταγμα ή άλλη μορφή απόφασης,, δεδομένου ότι απαιτείται απλή πλειοψηφία, είναι σχεδόν βέβαιο ότι η διαδικασία θα συνεχιστεί.

Πηγή: protothema.gr

Source