Οι διαφωνίες σχετικά με την πολιτογράφηση αυξάνονται [ΒΙΝΤΕΟ]

Νέες φωτιές ανάβουν το πρωί – το πρωί Οδυσσέας Μιχαήλ. Αυτή τη φορά ο στόχος του δεν ήταν ο υπουργός ή η κυβέρνηση, αλλά η προσωρινή εξεταστική επιτροπή, ο επικεφαλής ενός ανεξάρτητου ερευνητικού ιδρύματος πολιτογράφησης.

Παρά τις αποκαλύψεις της χθεσινής δημοσίευσης, για πιθανή πειθαρχική, διοικητική και ποινική ευθύνη, την ανάρτησή της σε κοινωνικά δίκτυα, ο Γενικός Ελεγκτής ξεκίνησε μια σκληρή επίθεση εναντίον της τριμελούς επιτροπής με επικεφαλής τον Πρόεδρο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, Dimri. Περίπου λιγότερο κατηγορώντας τα τρία μέλη της Επιτροπής ότι αποκρύπτουν τις παραβιάσεις των εθνικοτήτων που έχουν μελετήσει, ότι αφήνουν σαφείς κορυφές, ακόμη και ότι δεν πραγματοποιούν πραγματικές επιθεωρήσεις.

“Επιτρέψτε σε κάποιον να συγκρίνει την αναφορά μας σχετικά με τον ιδιοκτήτη του Found Airplane, συν 41. Σαφείς παραβιάσεις των προτύπων, στο Find ποτίζονται և εξαφανίζονται. Έχουν διενεργηθεί επιθεωρήσεις για την πραγματική κατοχή ακινήτων; Δεν υπάρχουν σχόλια για την πολιτογράφηση των συγγενών. Και ούτω καθεξής », λέει ο Γενικός Ελεγκτής.

Στην πραγματικότητα, η αντίδραση της Υπηρεσίας Ελέγχου προκάλεσε μια ιδιαίτερη αίσθηση, την οποία ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης φρόντισε να συμπεριλάβει σε αυτήν. τιτίβισμα::

“Μετά από μια αναπόφευκτη σύγκριση με το ελλιπές και προβληματικό Συμπέρασμα του Kalogiru, το οποίο δεν έχει καμία σχέση με τις ευθύνες των δημοσίων υπαλλήλων, περιμένουμε μια συγγνώμη από εκείνους που προσπάθησαν να δυσφημίσουν τις εκθέσεις μας. Η λογοδοσία απαιτεί τη χρήση αναφορών ավարտ την ολοκλήρωση του ελέγχου. “

Εάν δεν είναι εκεί, τότε πώς η αστυνομία διεξάγει ποινικές έρευνες, η Δήμητρα Καλογείρου εξέπληξε, μιλώντας στο ANT1 Մեր κατά τη διάρκεια της εκπομπής “Mera Mesimer”. Και μίλησε για την ανήθικη συμπεριφορά του Οδυσσέα Μιχαηλίδη.

“Δεν ξέρω γιατί το θεωρεί ελαττωματικό και προβληματικό. Είναι ήδη εγκληματίας. Εάν δεν υπήρχαν πληροφορίες ή ακόμη και ελλείψεις, δεν θα μπορούσαν να προχωρήσουν, ούτε θα μπορούσαν οι εγκληματίες, που πηγαίνουν στην αστυνομία. “Ποτέ δεν έχω επικρίνει κανέναν για καμία από τις αναφορές που δημοσιεύθηκαν από άλλον επόπτη”, σχολίασε η κα Kalogiru.

Ο πρώην υπουργός Εσωτερικών Σωκράτης Χάσικος μίλησε επίσης σκληρά.

“Αν και το εύρημα σας κρίνει και σας επικρίνει, το σέβομαι αυτό. Εσείς, κύριε Γενικός Ελεγκτής, το εξισώνετε και το υποτιμάτε σαν τον τελευταίο πολιτικό. Είστε τελικά πολιτικός, δημοσιογράφος ή Πάπας, αλάνθαστος; «Τέλος, σεβαστείτε τον θεσμό που υπηρετείτε, μακριά από την εμμονή», είπε. τιτίβισμα: օ: Κ. Χάσικος

Ο Όργλι ήταν η απάντηση της κυβέρνησης στον ελεγκτή. Μιλώντας στον Κυριάκο Κούσιο για υπέρβαση των συνταγματικών του ευθυνών.

«Λυπούμαστε που για 15η φορά, ο Γενικός Ελεγκτής, χρησιμοποιώντας την ΕΚ, υπερβαίνοντας τις εξουσίες και τις αρμοδιότητες που παρέχει το Σύνταγμα, παρενέβη σήμερα με πολύ ταπεινωτικά χαρακτηριστικά της Εξεταστικής Επιτροπής…, όπως και για τα ευρήματα», με τα οποία εμφανίστηκε, πώς, “Δυστυχώς, το έχει κάνει πολλές φορές εναντίον ανεξάρτητων αξιωματούχων, των περισσότερων κρατικών θεσμών”, δήλωσε ο κ. Κούσιος.

Στη δήλωσή του, ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης μίλησε για την επίθεση, η οποία στόχευε στην ειλικρίνεια, την ικανότητα και την ακεραιότητα της τριμελούς επιτροπής, η οποία περιελάμβανε τον πρόεδρο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, τον πρώην επικεφαλής λογιστή και έναν δικηγόρο.

“EV դիր դիր դիր դիր դիր դիր դիր դիր դիր դիր դիր դիր դիր դիր դիր դիր դիր դիր դիր դիր դիր դիր դիր դիր դիր դիր դիր դիր դիր դիր դիր դիր դիր դիր դիր դիր. Դիր դիր դիր դիր դիր դիր դիր դիր դիր դիր τις αρχές της ουδετερότητας, τις οποίες πρέπει να τηρεί », είπε ο κ. Κούσιος.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η συνεχιζόμενη ανάκριση και παρέμβαση στο έργο άλλων ανεξάρτητων θεσμικών οργάνων և οι εξουσίες των κρατικών υπαλλήλων և πρέπει τελικά να σταματήσει.

Source