Οι δικηγόροι μας κάνουν την απαραίτητη δουλειά – BRTK

Δρ. Ο Πρόεδρος του Ιδρύματος Fazıl Küçük Mehmet Küçük, ο ηγέτης του Τουρκοκυπριακού Λαϊκού Αγώνα για την Ύπαρξη και την Ελευθερία Dr. Σημείωσε ότι οι δικηγόροι του ιδρύματος κάνουν το απαραίτητο έργο σχετικά με τις δηλώσεις που στοχεύουν στον Fazıl Küçük.
Ο Mehmet Küçük, στη γραπτή του δήλωση για το θέμα, στη σειρά TRT με τίτλο “Once Upon a Time in Cyprus”, ειδικά ο Dr. Δήλωσε επίσης ότι εξακολουθούν να πιστεύουν ότι τα λάθη, συμπεριλαμβανομένης της θέσης του Küçük, μπορούν να διορθωθούν με προειδοποιήσεις.

“ΕΧΕΙ Ο ΚΟΡΥΦΑΤΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ, ΟΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ”
Στη δήλωσή του, ο Küçük επεσήμανε ότι οι αβάσιμες και ασυνείδητες εκφράσεις που στοχεύουν στον ηγέτη του αγώνα Küçük είναι στη γνώση ολόκληρου του λαού και είπε: «Αυτό που είναι σημαντικό για εμάς σε αυτό το στάδιο είναι η ευαισθησία όλων των ανθρώπων μας στην προστασία του ηγέτη τους ανεξάρτητα από τις πολιτικές απόψεις τους. Η επίσκεψη του Προέδρου μας, κ. Ersin Tatar, στην εφημερίδα Halkın Sesi που ιδρύθηκε σήμερα από τον ηγέτη μας είναι η πιο σημαντική ένδειξη ότι το κράτος μας προστατεύει επίσης τον ηγέτη μας ».

Λέγοντας, «Σήμερα, εάν ζούμε ελεύθερα και ανεξάρτητα υπό τη σημαία μας, αυτό είναι χάρη στην πραγματική εγγύηση και υποστήριξη της Πατρίδας μας», δήλωσε ο Δρ. Küçük, ο ηγέτης του αγώνα για την ελευθερία και την ύπαρξη. Fazil Kucuk, χάρη στην ανιδιοτελή προσέγγιση και να μην τα παρατήσουμε, στην Τουρκία, ο Κυπριακός Αγώνας «Εθνική Αιτία» ξεκινά με αποδοχή και τόνισε ότι συνεχίζεται ακόμα και σήμερα.

Ο Mehmet Küçük είπε, “Όλοι γνωρίζουμε ότι ζούμε σήμερα, χάρη στον αγώνα των προγόνων μας, υπό την ηγεσία του ηγέτη μας”.
«Σε αυτή τη διαδικασία, το πιο σημαντικό ζήτημα που πρέπει να γνωρίζουμε. Είναι απαραίτητο όχι μόνο να θυμόμαστε τις αξίες μας όταν συμβαίνουν τέτοια γεγονότα, αλλά να τις θυμόμαστε πάντα και να γνωρίζουμε τις ευθύνες των θεσμικών οργάνων και των οργανισμών μας για αυτό. Αυτό πρέπει να είναι μία από τις σημαντικότερες ευθύνες μας για να παραδώσουμε την ιστορία μας στις μελλοντικές γενιές. “

“Μερικές φορές, τα λάθη στην Κύπρο μπορούν να διορθωθούν με προειδοποιήσεις”
Από την άλλη πλευρά, τις τελευταίες μέρες, ξεκίνησε η λήψη των γυρισμάτων «Once Upon a Time Cyprus» με την Türkiyeli-Κύπριο συνομιλία TRT, και σε αυτό το πλαίσιο θα δημιουργήσει αντιπαράθεση και στις δύο χώρες, δήλωσε ότι παρακολούθησαν κάποιες περιγραφές με ανησυχία το Small συνέχισε ως εξής:
«Ο ηγέτης μας Δρ. Συνεχίζουμε να πιστεύουμε ότι τα λάθη, συμπεριλαμβανομένης της θέσης του Küçük, μπορούν να διορθωθούν με προειδοποιήσεις. Ο ηγέτης μας Δρ. Ο Fazıl Küçük αποτίμησε πολύ την ενότητα και την αλληλεγγύη και έδωσε προτεραιότητα σε αυτήν την αξία στον αγώνα για ύπαρξη με τους συναδέλφους του ταξιδιώτες.
Με όλα αυτά τα συναισθήματα και τις σκέψεις. Θα ήθελα να εκφράσω την ειλικρινή μου ευγνωμοσύνη στον Πρόεδρό μας, κ. Ersin Tatar, ο οποίος υπερασπίστηκε επάξια τον ηγέτη μας, και στους αξιότιμους ανθρώπους μας από όλα τα τμήματα του πολιτικού φάσματος, που είναι ένα σώμα σε αυτό το θέμα.

TAK / BRT

Source