Οι δρόμοι και οι δρόμοι είναι ήσυχοι στο Αιγαίο την πρώτη ημέρα του 2021

Στο Σμύρνη, η ηρεμία επικρατούσε στις πιο πολυσύχναστες διευθύνσεις της πόλης, στις παραλίες Kıbrıs Şehitleri Caddesi, πλατεία Konak, Kordon, Karşıyaka και Bostanlı.

Ενώ οι δρόμοι και οι δρόμοι παρέμειναν άδειοι στην πόλη, όπου ο βροχερός καιρός είναι αποτελεσματικός, παρατηρήθηκε ότι οι άνθρωποι δεν βγήκαν εκτός εάν ήταν απαραίτητο.

Οι αστυνομικές ομάδες συνέχισαν τις επιθεωρήσεις τους για επιβάτες και οχήματα του δρόμου.

ΔΡΟΜΟΙ ΟΛΕΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ

Στο Aydın, την πρώτη ημέρα του νέου έτους, παρατηρήθηκε ότι οι πολίτες προσαρμόστηκαν στην απαγόρευση κυκλοφορίας βάσει των μέτρων Kovid-19.

Ενώ η λεωφόρος Adnan Menderes και η πλατεία Atatürk City, μια από τις πιο πολυσύχναστες περιοχές της πόλης, βίωναν μια από τις πιο ήσυχες μέρες τους, οι αστυνομικές και χωροφυλακές συνέχισαν τις επιθεωρήσεις τους σε πολλά σημεία.

Cumhuriyet, 8 Σεπτεμβρίου, Μουσταφά Κεμάλ Πασά, Μιμάρ Σινάν και Σμύρνη, οι οποίοι είναι απασχολημένοι στη Μανίσα κατά τις κανονικές ώρες. 15 Ιουλίου Delikliçınar Martyrs Square, Gazi Mustafa Kemal Boulevard και Bayramyeri Square στο Denizli. Στο Uşak, η οδός metsmet Pasha, η πλατεία Μαρτύρων στις 15 Ιουλίου και η συνοικία Atapark πέρασαν επίσης την πρώτη μέρα του νέου έτους σιωπηλά.

Source