Οι δρόμοι και οι οδοί παρέμειναν άδειοι λόγω περιορισμών στο Γκαζιαντέπ, στην lanlıurfa, στη Malatya, στο Kahramanmaraş, στον Kilis και στο AdıyamanΜε την έναρξη των περιορισμών στο Gaziantep, στη λεωφόρο Muammer Aksoy, στην πλατεία Δημοκρατίας, και οι δρόμοι και οι δρόμοι, που είναι από τις πιο πολυσύχναστες περιοχές της πόλης, έχουν σιωπήσει.

Οι αστυνομικές ομάδες συνεχίζουν να επιθεωρούν τα οχήματα στο κέντρο της πόλης.

– Sanliurfa

Υπάρχει σιωπή στους δρόμους και στους δρόμους της Şanlıurfa.

Οι λεωφόροι Atatürk, GAP, İpekyol, Necmettin Cevheri και η ιστορική πανεπιστημιούπολη Balıklıgöl βιώνουν επίσης μια από τις πιο ήσυχες περιόδους της πόλης.

Η κυκλοφορία των οχημάτων έχει φτάσει επίσης στο χαμηλότερο επίπεδο στην πόλη, όπου κανείς δεν είναι εκτός από τους υπαλλήλους.

Οι ομάδες του Δήμου, από την άλλη πλευρά, εκτελούν εργασίες καθαρισμού.

– Κανω ΑΝΑΦΟΡΑ

Στην Κίλη, οι πολυσύχναστοι δρόμοι και οι δρόμοι της πόλης παρέμειναν άδειοι λόγω περιορισμών.

Οι δυνάμεις ασφαλείας επιθεώρησαν τους κύριους δρόμους και σε πολλά σημεία εντός του πεδίου εφαρμογής του περιορισμού.

– Καχραμανμάρας

Οι λεωφόροι Trabzon, Azerbaijani και Atatürk, 15 Ιουλίου Δημοκρατία και οι πλατείες της Κύπρου, ένα από τα πιο πολυσύχναστα μέρη του Kahramanmaraş, βιώνουν μια από τις πιο ήρεμες μέρες.

Η κυκλοφορία των οχημάτων είναι επίσης στα χαμηλότερα επίπεδα στην πόλη, όπου κανείς δεν είναι έξω, εκτός από εκείνους που βρίσκονται σε υπηρεσία και εξαιρέσεις

– Μαλάτια

Στην πόλη, οι δυνάμεις ασφαλείας έκαναν ελέγχους στα σημεία ελέγχου που έστησαν στις λεωφόρους και στους δρόμους εντός του πεδίου των περιορισμών.

Οι ομάδες έλεγξαν τις άδειες των πολιτών στις λεωφόρους και στους δρόμους.

– Αντιαμάν

Η σιωπή επικράτησε στις οδούς Sümer, Harıkçı, Gölebatmaz και Gölbaşı, οι οποίοι συγκαταλέγονται στα πιο πολυσύχναστα μέρη του Adıyaman.

Οι ομάδες του επαρχιακού αστυνομικού τμήματος πραγματοποίησαν επιθεώρηση.

Kaynak: AA

* Όλες οι ειδήσεις που δημοσιεύονται από το Anadolu Agency, İHA, περιλαμβάνονται σε αυτήν την ενότητα καθώς προέρχονται από τα κανάλια του πρακτορείου αυτόματα, χωρίς καμία συντακτική παρέμβαση από τους συντάκτες του beyazgazete.com. Ο νόμιμος συνομιλητής όλων των ειδήσεων σε αυτόν τον τομέα είναι ο οργανισμός AA.

.Source