Οι δύο ύποπτοι για τη δολοφονία του Μπρέξι δήλωσαν ότι δέχθηκαν

Οι δύο κατηγορούμενοι στην περίπτωση της δολοφονίας ενός 20χρονου άνδρα στην περιοχή Vreks της Χλώρακας, ηλικίας 22 έως 25 ετών, που ήταν καταζητούμενοι για 6-8 μήνες, απάντησαν σήμερα στην ακρόαση του Μόνιμου Ποινικού Δικαστηρίου στην Πάφο.

Το δικαστήριο επαναπρογραμματίζει την υπόθεση στις 23 Μαρτίου 2021 για ακρόαση. Ο Αλέξανδρος Αλεξάνδρου, δικηγόρος των δύο ανδρών, πρότεινε στη σημερινή δίκη πώς μια από τις κατηγορίες των πελατών του θα μπορούσε να διαφοροποιηθεί από προκαθορισμένη δολοφονία σε δολοφονία, μετά την οποία η Νομική Υπηρεσία αναμένεται να αποφασίσει εάν θα κατανεμηθεί η κατηγορία. ή όχι?

Σημειώνεται ότι πριν από τη σύνοδο του Μόνιμου Ποινικού Δικαστηρίου στην Πάφο, ξεκίνησε ξεχωριστή υπόθεση από τον εκπρόσωπο του εισαγγελέα, τον δικηγόρο της δημοκρατίας Ανδρέα Αριστείδη εναντίον δύο κατηγορουμένων ηλικίας 22 և 25.

Ο εκπρόσωπος της Κ.Α. είχε προηγουμένως απαιτήσει τη σύλληψη του κατηγορουμένου, μια ερώτηση στην οποία ο δικηγόρος τους δεν είχε αντίρρηση. Το Ποινικό Δικαστήριο έκρινε τότε υπέρ τους.

Όσον αφορά την περίπτωση των άλλων εννέα κατηγορουμένων, διορίστηκε το 2021. Στις 14 Απριλίου, 15 և 16, λαμβάνοντας υπόψη τις γραπτές οδηγίες του Ανώτατου Δικαστηρίου για τη διεξαγωγή της καταπολέμησης της επιδημίας, καθώς κανένας κατηγορούμενος δεν έχει δικαίωμα κηδεμονίας., Αναστολή των κατηγοριών για προμελετημένη δολοφονία, κατηγορίες απαγωγής για և δολοφονία և σωματική βλάβη.

Οι εννέα κατηγορούμενοι απάντησαν ότι δεν αποδέχθηκαν τις κατηγορίες εναντίον τους. Σύμφωνα με τις υπό έρευνα πληροφορίες, το βράδυ της 10ης Απριλίου 2, ένας 20χρονος άνδρας μαχαιρώθηκε κοντά στο δρόμο Chloracas-Kato Paphos μετά από διαμάχη με άλλους ανθρώπους, ως αποτέλεσμα του οποίου υπέστη θανατηφόρο τραυματισμό.

Η αστυνομία έσπευσε στη σκηνή για εξέταση και αφού έψαχνε για ώρες, βρήκαν το σώμα του θύματος το επόμενο πρωί, κρυμμένο σε μια κοίτη του ποταμού στην περιοχή Chlorak.

Εννέα άλλα άτομα συνελήφθησαν από την Πάφο ΤΑΕ κατά τη διάρκεια της διερεύνησης της υπόθεσης, η δίκη της υπόθεσης συνεχίζεται.

Αναφέρεται ότι δύο Σύριοι, ηλικίας 22 years 25 ετών, είναι οι άνθρωποι που μαχαίρωσαν τον 20χρονο νεαρό, στη συνέχεια τον πέταξαν στα καλάμια, κατέφυγαν στα κατεχόμενα εδάφη. Άλλοι τους βοήθησαν, είτε σύροντας το θύμα στην περιοχή είτε φεύγοντας από τη σκηνή.

Source