Οι εγχώριοι επενδυτές αύξησαν την εμπιστοσύνη τους στα Crypto Money!

Οι εγχώριοι επενδυτές βλέπουν το μέλλον, αυξάνει την εμπιστοσύνη στα Crypto Money

Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ για τη χρήση κρυπτονομίσματος σύμφωνα με τον πληθυσμό της μελέτης σε σύγκριση με την Τουρκία, 1η στην Ευρώπη, ενώ η 4η θέση παγκοσμίως.

Δηλώνοντας ότι η επιτυχία δεν είναι σύμπτωση, ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της THODEX Faruk Fatih Özer δήλωσε ότι η νέα γενιά μεταξύ των ηλικιών 18-36 ετών έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για τα χρήματα κρυπτογράφησης. Ο Özer δήλωσε ότι το THODEX θα ανοίξει σε ισοτιμία ευρώ καθώς και το δολάριο ΗΠΑ και ότι το Bitcoin είναι το θέμα της ατζέντας σε όλα τα φόρουμ συναλλάγματος και χρυσού και ότι η επένδυση της Tesla ύψους 1,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων έχει αυξήσει το ενδιαφέρον σε αυτόν τον τομέα. Οζέρ, η Τουρκία θα συνεχίσει να μειώνει τον ρυθμό ανάπτυξης στην περιοχή, σύμφωνα με το νόμισμα κρυπτογράφησης.

Ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της THODEX Faruk Fatih Özer, σε μια έρευνα που διεξήχθη από το Παγκόσμιο Οικονομικό νόμισμα κρυπτογράφησης που χρησιμοποιείται στην Τουρκία είναι η 4η ευρωπαϊκή αξιολόγηση στον κόσμο που πραγματοποιείται την 1η. Ο Özer είπε ότι τα ερωτηματικά σχετικά με τα νομίσματα κρυπτογράφησης έχουν μέχρι στιγμής εξαφανιστεί με το ενδιαφέρον των επενδυτών.

Εξηγώντας ότι η μακρινή προσέγγιση στην αρχή αντικαταστάθηκε από θερμή προσοχή, ο Özer δήλωσε ότι απέδειξε τη δύναμη και την αξιοπιστία του με την επιδημία Covid-19 που έκλεισε τον κόσμο σε σπίτια το 2020. Ο Faruk Fatih Özer είπε ότι τα χρήματα κρυπτογράφησης που εισήλθαν στη ζωή μας το 2008 ενισχύθηκαν από την πρώτη παγκόσμια κρίση. Ο Özer έκανε την ακόλουθη αξιολόγηση:

Μεγάλο ενδιαφέρον από τις νέες γενιές

«Με το ξέσπασμα Covid-19, ισχυρά νομίσματα και χρυσός στον κόσμο πήραν το μερίδιό τους από τις μεταβαλλόμενες οικονομικές ισορροπίες. Πριν εισέλθετε στην άνοδο του δολαρίου ΗΠΑ, τη βρετανική λίρα και το νόμισμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, το ευρώ, τότε ο αντίκτυπος της κρίσης παρουσίασε εμβόλιο και μετάλλαξη, και στη συνέχεια ξεκίνησε μια πτωτική τάση στις αυξήσεις επιτοκίων από την Κεντρική Τράπεζα της Τουρκίας. Συγκεκριμένα, ο χρυσός, όπου οι εγχώριοι επενδυτές πραγματοποίησαν βαριές αγορές ως το ασφαλέστερο λιμάνι εκτός αυτών των τριών νομισμάτων, έχασε αξία λόγω της διακοπής των αγορών χρυσού από τις κεντρικές τράπεζες του κόσμου, την αναβολή των γάμων στην Ινδία και τη μείωση του δολαρίου. Τα νομίσματα Crypto, τα οποία άρχισαν να διαμορφώνουν το μέλλον σήμερα, ήταν τα ισχυρότερα emita από όλες τις αρνητικές συνθήκες το 2020. Τα χρήματα κρυπτογράφησης σε πολλά νομίσματα, ειδικά το Bitcoin, έκαναν τους επενδυτές να χαμογελούν. Το Bitcoin, το οποίο ήταν 9,700 $ τον Φεβρουάριο του περασμένου έτους, ξεπέρασε το επίπεδο των 56 χιλιάδων δολαρίων σήμερα και έγινε το πιο κερδοφόρο επενδυτικό εργαλείο της χρονιάς. Η άνοδος των κρυπτονομισμάτων αντί του φυσικού χρήματος και του χρυσού δεν έφυγε από την προσοχή των εγχώριων επενδυτών. Ειδικά ανάμεσα στις γενιές 18-36 ετών κρυπτογράφησης Χ και Υ μεγάλης αγοράς χρήματος, έχει σημειώσει αξιοσημείωτη πρόοδο στην Τουρκία. Ενώ ο μηνιαίος όγκος συναλλαγών THODEX έφτασε τα 100 δισεκατομμύρια TL, σχεδόν 500 χιλιάδες μέλη πραγματοποίησαν αγορές και πωλήσεις κρυπτονομισμάτων μέσω της THODEX. “

Θα είμαστε υψηλότεροι

Το ενδιαφέρον των εγχώριων επενδυτών crypto για τα χρήματα στον κόσμο λέει ότι η ατζέντα του CEO της THODEX στην Τουρκία, ο Faruk Fatih Özer έδωσε τις ακόλουθες πληροφορίες.

«Τα αποτελέσματα της έρευνας που πραγματοποιήθηκε από το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ δημοσιεύθηκαν πρόσφατα. Κατά συνέπεια, σε σύγκριση με τον πληθυσμό της Τουρκίας στον κόσμο, κατέχει την πρώτη θέση στην Ευρώπη στη χρήση κρυπτονομισμάτων στον κόσμο, τη Νιγηρία, το Βιετνάμ και βρήκε 20 τοις εκατό ακολουθούμενη από τις Φιλιππίνες στην 4η θέση με χρήση. Αυτά τα στοιχεία είναι εκπληκτικά σε κάποιους κύκλους στην Τουρκία. Ωστόσο, δεν υπάρχει τίποτα να εκπλαγείτε.

Σήμερα, ως THODEX, παρέχουμε ασφαλή και γρήγορη υπηρεσία ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων σε σχεδόν 500 χιλιάδες χρήστες. Ταυτόχρονα, γίναμε το πρώτο εγχώριο χρηματιστήριο κρυπτονομισμάτων που παγκοσμιοποιήθηκε με την άδεια MSC FinCen που λάβαμε από τις ΗΠΑ τον Μάρτιο του 2020. Σύμφωνα με τις αναφορές που έγιναν στη διεθνή σκηνή. τώρα έχουμε τις περισσότερες χώρες κυκλοφορίας Τουρκία, ΗΠΑ, Γερμανία, Κύπρο, Αγγλία, Ολλανδία, Αζερμπαϊτζάν, Ουκρανία και Γαλλία.

Η ανάπτυξή μας σε αυτές τις χώρες συνεχίζεται αμείωτη. Επιπλέον, με την άδεια της Εσθονίας (ΕΕ), η οποία είναι FVT000412, η ​​ισοτιμία σε ευρώ θα ανοίξει και θα μπορέσουμε να δεχτούμε συναλλαγές σε ευρώ. Έτσι, θα βρούμε την ευκαιρία να προσφέρουμε μια αξιόπιστη, γρήγορη και κερδοφόρα εμπειρία στον τομέα των κρυπτονομισμάτων σε όλους τους Ευρωπαίους πελάτες μας, ειδικά στους Τούρκους πελάτες μας που ζουν στην Ευρώπη. Θέλουμε να αναπτυχθούμε ειδικά στην Ελβετία, την Τσεχία, τη Δανία, τη Νορβηγία, τη Σουηδία και την Πολωνία. Γνωρίζουμε ότι θα λάβουμε επίσης μεγάλο όγκο κίνησης από Τούρκους που ζουν στην Ευρώπη. Ο αριθμός των διεθνών χρηστών μας, που είναι σχεδόν 5 χιλιάδες σήμερα, θα αυξηθεί σταδιακά.

Έτσι, η αγορά χρήματος κρυπτογράφησης θα αναπτυχθεί στην Τουρκία. Στις νέες εκθέσεις διεθνών οργανισμών όπως το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, θα δούμε τη χώρα μας σε υψηλότερα επίπεδα στον τομέα των κρυπτονομισμάτων. “

Οι μετοχές της εταιρείας επενδύσεων αυξάνονται

Σήμερα, ο Διευθύνων Σύμβουλος της THODEX Faruk Fatih Özer, εξηγώντας ότι το μόνο ζήτημα σε όλα τα φόρουμ συναλλάγματος και χρυσού είναι τα νομίσματα που διαπραγματεύονται στην αγορά χρημάτων κρυπτογράφησης, ειδικά στο Bitcoin.

«Οι άνθρωποι είναι επενδυτές Δολάριο ή Ευρώ ή κάτοχοι χρυσού. Αλλά το μόνο θέμα που συζητείται σήμερα στα φόρουμ είναι η άνοδος του Bitcoin, των κρυπτονομισμάτων σε άλλα νομίσματα. Οι χρήστες λένε ο ένας στον άλλο πόσο εύκολο και αξιόπιστο είναι το εμπόριο με κρυπτονομίσματα. Με έναν τρόπο από στόμα σε στόμα, υπάρχει επίσης ένα σύστημα πληροφοριών για κρυπτονομίσματα.

Με αποτέλεσμα αυτό, ο αριθμός των τοπικών επενδυτών στην αγορά χρήματος κρυπτογράφησης αυξάνεται μέρα με τη μέρα. Σε αυτήν την αλληλεπίδραση, η επένδυση Bitcoin ύψους 1,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων που πραγματοποίησε η Tesla, της οποίας ο Elon Musk είναι διευθύνων σύμβουλος, είχε επίσης εξαιρετικό αποτέλεσμα. Το γεγονός ότι πρώτα μοιράστηκε το Bitcoin η Musk και έπειτα η επένδυση της Tesla σημείωσε σοβαρές αυξήσεις σε αυτό το cryptocurrency προσέλκυσε την προσοχή όλων.

Οι επενδύσεις Bitcoin προήλθαν επίσης από άλλες εταιρείες: καναδική εταιρεία fintech Mogo; Όταν ανακοίνωσε ότι θα αγοράσει 1,5 εκατομμύρια δολάρια σε Bitcoin, η αξία της εταιρείας αυξήθηκε 40 τοις εκατό. Όταν η εταιρεία εξόρυξης Bitcoin Marathon Pathent ανακοίνωσε ότι αγόρασε 4.900 Bitcoins, η αξία της αυξήθηκε επίσης 60%. ” είπε.


Σχετικά με τη THODEX

Ιδρύθηκε το 2017, η Τουρκία έχει γίνει η ταχύτερα αναπτυσσόμενη ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων THODEX σε σύντομο χρονικό διάστημα. Η Τουρκία για πρώτη φορά μετά τις 5, είτε μέσω των διαφορετικών αγορών και πωλήσεων κρυπτονομισμάτων, ρίχνοντας ένα άλλο THODEX που εκδίδει νέο έδαφος σε αυτόν τον αριθμό 20, έχει δημιουργήσει το πρώτο Bitcoin ATM της Τουρκίας. Χρησιμοποιώντας το σύστημα επιβεβαίωσης 2FA και αλληλογραφίας για την ασφάλεια των χρηστών, η εταιρεία επιτρέπει στα μέλη της να πραγματοποιούν τις συναλλαγές τους γρήγορα και με ασφάλεια στον ιστότοπο. Η THODEX, η οποία έχει παγκοσμιοποιηθεί με την άδεια Fincen MSB που αποκτήθηκε από τις ΗΠΑ, άρχισε να εξυπηρετεί σε όλο τον κόσμο.

Source