“Οι εκλογές που θα διεξαχθούν το 2022 θα κλειδώσουν τη χώρα”

Ο αναπληρωτής του Κόμματος Κοινωνικής Δημοκρατίας (TDP), Zeki Çeler, δήλωσε ότι εάν η κυβέρνηση μειοψηφίας UBP-DP-YDP πρότεινε εκλογές, η χώρα θα «κλειδώσει» για 6 μήνες λόγω απαγορεύσεων των εκλογών.

Σημειώνοντας ότι τα κόμματα που απαρτίζουν την κυβέρνηση προσπαθούν να πάρουν την πλειοψηφία δημιουργώντας μια ad hoc επιτροπή και επομένως να καθορίσουν την ημερομηνία των εκλογών σύμφωνα με τους ίδιους, είπε ο ,eler, «Η κυβέρνηση που δραπετεύει από τις πρόωρες εκλογές μπορεί να αναγκάσει τη χώρα να κάνει εκλογή για 1 άτομο. Ωστόσο, ένα σχολείο μπορεί να χτιστεί με 10 εκατομμύρια TL για να δαπανηθούν για 1 άτομο, και αυτά τα χρήματα μπορούν να δοθούν σε πολίτες που υποφέρουν λόγω πανδημίας ».

O Show, που θα υπογραφεί μεταξύ της Τουρκικής Δημοκρατίας και του TRNC που έχει προγραμματιστεί για τη νεολαία και τον αθλητισμό σε πρωτόκολλο συνεργασίας, προέκυψε το 2016 και είπε ότι η ίδια συμφωνία είναι απαράδεκτη από την κοινωνία, απαράδεκτη ένα πρωτόκολλο είπε ότι ήταν επιβολή και πάλι στην ημερήσια διάταξη.

Σύμφωνα με γραπτή δήλωση του TDP, ο Çeler πραγματοποίησε αξιολογήσεις σχετικά με τα θέματα της ημερήσιας διάταξης, ιδίως το ζήτημα των πρόωρων εκλογών, σε ένα πρόγραμμα που παρακολούθησε.

Ο αναπληρωτής TDP Çeler σημείωσε ότι εάν διεξαχθούν εκλογές τον Απρίλιο του 2022, οι απαγορεύσεις των εκλογών θα ξεκινήσουν τον Φεβρουάριο και η εκλογική διαδικασία θα επεκταθεί περαιτέρω λόγω των τοπικών εκλογών που θα διεξαχθούν τον Ιούνιο.

«Η εκλογική πρόταση της κυβέρνησης των μειονοτήτων τον Απρίλιο σημαίνει ότι το έτος 2022 θα χαθεί. Θέλουν να θυσιάσουν το μέλλον της χώρας χάριν της προστασίας των εδρών τους », δήλωσε ο Çeler, ισχυριζόμενος ότι το 2020 κινδύνευε από την πανδημία και το 2021 λόγω τόσο της πανδημίας, της κακοδιαχείρισης και της έλλειψης επιχειρήσεων, και δήλωσε ότι εάν οι εκλογές δεν πραγματοποιείται φέτος, το 2022 θα χαθεί

Ο Σέλερ τόνισε ότι όχι μόνο τα κόμματα της αντιπολίτευσης αλλά και ολόκληρη η κοινωνία, ιδίως οι επιχειρηματικοί κύκλοι, είχαν καθήκον να επιβάλουν πρόωρες εκλογές.
Σημειώνοντας ότι πρέπει να αποφασιστεί μια πρόωρη ημερομηνία εκλογής στο Κοινοβούλιο για να μην διεξαχθούν ενδιάμεσες εκλογές, ο Çeler δήλωσε ότι ενώ η αντιπολίτευση πρότεινε εκλογές τον Αύγουστο του 2021, η κυβέρνηση πρότεινε τον Απρίλιο του 2022. Ο Çeler είπε, “Το πρόβλημα των κομμάτων που απαρτίζουν την κυβέρνηση δεν είναι η κοινωνία, πώς μπορούμε να παραμείνουμε στην έδρα περισσότερο”.

Λέγοντας ότι η αντιπολίτευση είχε πει “δώστε μια ημερομηνία, ας πάμε στις πρόωρες εκλογές” στις 11 Ιανουαρίου, αλλά προσπαθήθηκε με κάθε τρόπο να αποφευχθούν πρόωρες εκλογές όταν η αντιπολίτευση έδωσε ημερομηνία, ο Çeler είπε ότι τα κυβερνητικά κόμματα είχαν δυσκολίες μεταξύ τους, αυτή η κατάσταση αντανακλάται επίσης στις δράσεις και αυτός είναι ένας από τους λόγους για την κακή διαχείριση της πανδημικής διαδικασίας

Υπενθυμίζοντας ότι ήταν γνωστό ότι δεν θα μπορούσε να υπάρχει πλειοψηφία στις επιτροπές όταν ιδρύθηκε η κυβέρνηση και ότι υπήρχε ισότητα στην Επιτροπή Νομικών και Πολιτικών Υποθέσεων όπου θα αποφασίστηκε η εκλογική απόφαση, είπε ο saideler, «Αν και αυτό είναι γνωστό, τα κόμματα που απαρτίζουν την κυβέρνηση προσπαθούν τώρα να πάρουν την πλειοψηφία δημιουργώντας μια ad hoc επιτροπή για τις εκλογές, καθορίζοντας έτσι την ημερομηνία των εκλογών. είπε, αλλά αυτό δεν θα κάνει τίποτα παρά να δημιουργήσει χάος και σύγχυση ».

Δηλώνοντας ότι εάν πρόκειται να διεξαχθούν ενδιάμεσες εκλογές για ένα άτομο, η κυβέρνηση θα είναι υπεύθυνη γι ‘αυτό, είπε ο Çeler, «Η κυβέρνηση που δραπετεύει από τις πρόωρες εκλογές μπορεί να αναγκάσει τη χώρα να εκλέξει ένα άτομο. Ωστόσο, ένα σχολείο μπορεί να χτιστεί με 10 εκατομμύρια TL για να δαπανηθούν για 1 άτομο, και αυτά τα χρήματα μπορούν να δοθούν σε πολίτες που υποφέρουν λόγω πανδημίας ».
Δηλώνοντας ότι «Με αυτήν τη δομή της κυβέρνησης, είναι πλέον σαφές ότι δεν είναι δυνατόν να δράσουμε προς όφελος της κοινωνίας, επομένως, κάθε μέρα καθήκοντος θα είναι εις βάρος της κοινωνίας», δήλωσε ο Çeler ότι οι άνθρωποι πρέπει να ασκήσουν πίεση στην κυβέρνηση για το μέλλον τους και να μην εμβαθύνουν την οικονομική κρίση.

Η ΤΔΒΚ σχετικά με μια ερώτηση που θα υπογραφεί μεταξύ της Δημοκρατίας της Τουρκίας που έχει προγραμματιστεί για τη νεολαία και τον αθλητισμό κατά την αξιολόγηση του Πρωτοκόλλου Συνεργασίας O Show, το πρωτόκολλο, παρουσιάστηκε το 2016 και είπε ότι η ίδια συμφωνία είναι απαράδεκτη από την κοινωνία, στην ημερήσια διάταξη ενός πρωτοκόλλου απαράδεκτο και πάλι τόνισε ότι είναι επιβολή.

Στη Βόρεια Κύπρο, τη Δημοκρατία της Τουρκίας στο Υπουργείο Νεολαίας και Αθλητισμού του Υπερπόντιου Συντονισμού που προβλέπει το άνοιγμα γραφείων πρωτόκολλο στα υπουργεία και τους θεσμούς των ατόμων με ειδικές ανάγκες της χώρας, ο Ο υπερασπιστείς δεν μπορεί να έχει λόγο σε ενέργειες με δική τους ευθύνη, έτσι ώστε οπουδήποτε και αν το άνοιγμα ενός γραφείου τόνισε ότι αντιτίθενται έντονα.
Υπενθυμίζοντας ότι χιλιάδες νέοι βγήκαν στους δρόμους με το σύνθημα «Αρνούμαστε» εκτός από την αντίθεση της μεγάλης πλειοψηφίας της κοινωνίας όταν το πρωτόκολλο έφτασε στην ημερήσια διάταξη, είπε ο saideler, «Πρέπει να γνωρίζετε πολύ καλά ότι, παρά το κοινωνία, εάν επιμένουν να υπογράψουν αυτό το πρωτόκολλο, εμμένουμε να μην το αποδεχτούμε. “

.Source