Οι Ελληνοκύπριοι δεν είναι αισιόδοξοι για το 2021

Οι Ελληνοκύπριοι δεν είναι αισιόδοξοι για το 2021

Τα αποτελέσματα της έρευνας που διενεργήθηκε στον λογαριασμό της Simerini για την οικονομία έχουν δημοσιευτεί. Σύμφωνα με την έρευνα, αποδείχθηκε ότι οι Ελληνοκύπριοι δεν είναι αισιόδοξοι για το 2021.

Οι Ελληνοκύπριοι δεν είναι αισιόδοξοι για το 2021

ΕΝΑ-
ΕΝΑ
Α +

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα μιας έρευνας που διενεργήθηκε για λογαριασμό της εφημερίδας Simerini για την οικονομία, ο Ελληνοκύπριος λαός δεν ήταν αισιόδοξος για τη θετική αλλαγή στα τρέχοντα οικονομικά γεγονότα, αλλά την ίδια στιγμή αναφέρθηκε ότι περίμεναν με μεγάλη αβεβαιότητα.

Η εφημερίδα δήλωσε ότι σύμφωνα με την έρευνα, οι Ελληνοκύπριοι πιστεύουν ότι θα συνεχίσουν να αντιμετωπίζουν σοβαρές οικονομικές δυσκολίες το 2021 και ότι η έρευνα πραγματοποιήθηκε από το “Πανεπιστήμιο IMR / Λευκωσία” για λογαριασμό της εφημερίδας.

Σύμφωνα με την έρευνα, 47 τοις εκατό των πολιτών πιστεύουν ότι η ευρύτερη οικονομική κατάσταση το νέο έτος θα είναι χειρότερη σε σύγκριση με το 2020 και 3 στα 10 άτομα που ερωτήθηκαν αναμένουν να συνεχίσουν να είναι το ίδιο όπως και σήμερα.

ΜΟΝΟ 20 τοις εκατό αυτών που σκέφτονται ότι η οικονομική τους θέση θα είναι καλύτερη

Σημειώνοντας ότι το 33% των πολιτών που συμμετέχουν στην έρευνα προβλέπουν ότι η προσωπική οικονομική τους κατάσταση θα επιδεινωθεί, η εφημερίδα πρόσθεσε ότι μόνο το 20% των πολιτών που συμμετείχαν στην έρευνα πιστεύουν ότι η οικονομική τους κατάσταση θα είναι καλύτερη το 2021.

Άλλα νέα της ΝΟΤΙΑΣ ΚΥΠΡΟΥ

.Source