Οι εμβολιασμοί έχουν ξαναρχίσει από αυτό το πρωί

Οι εμβολιασμοί πραγματοποιούνται σε 19 κέντρα υγείας.

Σε γραπτή δήλωση χθες, ο υπουργός Υγείας alnal Üstel δήλωσε ότι το όριο ηλικίας εμβολιασμού μειώθηκε σε 50.

59 χιλιάδες 474 άτομα, υποδεικνύοντας ότι η πρώτη δόση και 48 χιλιάδες 761 άτομα που ολοκλήρωσαν τον εμβολιασμό δεύτερης δόσης Εκθετική, 40 χιλιάδες δόσεις από την Τουρκία Εμβόλιο Sinovac Δήλωσε επίσης ότι η εκστρατεία θα συνεχιστεί με εμβόλια Astra Zeneca και Biontech.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΝΩ ΜΠΟΡΟΥΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Άτομα ηλικίας 50 ετών και άνω που δεν έχουν υποβάλει αίτηση για ραντεβού εμβολιασμού μπορούν να υποβάλουν αίτηση μέσω https://asibilgisistemi.com για ραντεβού εμβολιασμού.

Άτομα άνω των 50 ετών που έχουν υποβάλει αίτηση μπορούν να ρωτήσουν για ραντεβού εμβολιασμού στη διεύθυνση https://asibilgisistemi.com. Επιπλέον, δημιουργήθηκε η σειρά εμβολίων Covid-19 με αριθμό 0546 990 1313 για όσους θέλουν να λάβουν πληροφορίες.

ΧΡΟΝΙΚΑ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙΟ ΕΜΒΟΛΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Ο υπουργός Υγείας Üstel σημείωσε ότι οι μελέτες σχετικά με τον εμβολιασμό χρόνιων ασθενών σε εσωτερικούς ασθενείς έχουν περατωθεί και ότι θα εμβολιαστούν γρήγορα την επόμενη εβδομάδα.

Ο Üstel δήλωσε ότι τα άτομα που βρίσκονται στο κρεβάτι ή οι συγγενείς τους μπορούν να φτάσουν στο τηλεφωνικό κέντρο εμβολίων μέσω του συστήματος πληροφοριών εμβολίων ή να φτάσουν στο τηλεφωνικό κέντρο εμβολίων και να κλείσουν ραντεβού και να ρωτήσουν για τα ραντεβού τους.

Τα άτομα που ζητούν εμβολιασμό θα ειδοποιηθούν για την ώρα και την ημερομηνία ραντεβού τους μέσω SMS που αποστέλλεται στα τηλέφωνά τους.

Τα κέντρα εμβολίων Covid-19 έχουν ως εξής:

«Burhan Nalbantoğlu State Hospital, Mağusa State Hospital, Cengiz Topel Hospital, Railway Polyclinic, Dikmen Health Center, Değirmenlik Health Center, Serdarlı Health Center, Akdoğan Health Center, Geçitkale Health Center, Maraş Health Center, Güzelyurt Health Center, Mehmetçik Health Center, Yenierenköy Κέντρο Υγείας, Κέντρο Υγείας Dipkarpaz, Κέντρο Υγείας Çamlıbel, Κέντρο Υγείας Esentepe, Κέντρο Υγείας Lapta, Κέντρο Υγείας İskele, Νοσοκομείο Girne Akçiçek.

.Source