Οι εμβολιασμοί έχουν ολοκληρωθεί σε τρία σπίτια … | Δημοσιογράφος Κύπρος

Οι εμβολιασμοί σε τρεις γηροκομεία της Πάφου ολοκληρώθηκαν χωρίς προβλήματα από την ομάδα εμβολιασμού του Υπουργείου Υγείας, η οποία εργάστηκε στο πρόγραμμα για την έγκαιρη ολοκλήρωση των εμβολιασμών, ενώ δεν βρέθηκαν σοβαρές παρενέργειες για αυτούς που εμβολιάστηκαν.

Ο Στάβρι Κυριακίδη, επικεφαλής του γηροκομείου του Merm στο Polem, είπε στο ΚΥΠΕ ότι 13 ηλικιωμένοι είχαν εμβολιαστεί από τους καλεσμένους τους και δύο μέλη του προσωπικού είχαν εμβολιαστεί στις 12 το μεσημέρι. 30-13: Περίπου 00.
Η κα Κυρακίδη εξέφρασε την ικανοποίησή της για τη διαδικασία, σημειώνοντας ότι εντυπωσιάστηκε από την καλοσύνη της ομάδας εμβολιασμού.

Οι εμβολιασμοί στην Πάφο ξεκίνησαν στις 9 π.μ. Περίπου στις 00:00, το Γηροκομείο Kisenerga ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα, λέει ο επικεφαλής του σπιτιού, Νικόλαος Κομοδρόμου Χριστοδουλού. Από τους 19 κατοίκους, συνέχισε, 15 εμβολιάστηκαν, σημειώνοντας ότι όσοι δεν εμβολιάστηκαν εγείρουν το ζήτημα του φόβου όχι για το εμβόλιο, αλλά για την ένεση και το «δάγκωμα».

Επιπλέον, οι ηλικιωμένοι εμβολιάστηκαν στο Νοσοκομείο Νοσοκομείων «Κιάνος Σταύρος», Μέσα Χωριό, το οποίο ξεκίνησε σήμερα στις 11 το πρωί. Στις 30. Όπως είπε η Ρούλα Γρηγορίου, επικεφαλής του Κέντρου Υπεροχής, στο KYPE, 20 από τους 27 ηλικιωμένους στο κέντρο έχουν εμβολιαστεί.

Οι εμβολιασμένοι ηλικιωμένοι ήθελαν να έχουν καλύτερες μέρες, ώστε να μην χρειαστεί να στείλουν αγκαλιές και φιλιά από το παράθυρο στο εγγύς μέλλον, κάτι που ήταν άνευ προηγουμένου για αυτούς.

Πηγή: KYPE

Source