Οι εμβολιασμοί ξεκινούν στην Πάφο, Κύπρος

Η Πάφος εισέρχεται στον χάρτη εμβολιασμού ξεκινώντας σήμερα, Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου, ξεκινώντας από τρεις γηροκομεία.

Οι εμβολιασμοί στην Πάφο ξεκινούν σήμερα στις 9 π.μ. σε τρεις γηροκομεία στο Γηροκομείο Kisenerga. Στις 00 και μετά στις 11. Γύρω στο 00, στο κέντρο γήρατος του Γαλάζιου Σταυρού, στο σπίτι αποκατάστασης και στη συνέχεια στο γηροκομείο “Nest erm nest” στο Πολέμι.

Ο Νίκος Κομοδρόμος Χριστοδούλου, επικεφαλής του Νοσοκομείου Kisenerga, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ότι οι εμβολιασμοί θα ξεκινήσουν σήμερα και ότι 15 από τους 19 επισκέπτες θα εμβολιαστούν τη Δευτέρα.

Σε δήλωση προς το ΚΥΠΕ, η Ρούλα Γρηγορίου, επικεφαλής του Κέντρου Γήρανσης Mesa Chorio Blue Cross ծ Center, δήλωσε ότι οι ηλικιωμένοι και οι συγγενείς τους είχαν ενημερωθεί για τους τρέχοντες εμβολιασμούς από τις προηγούμενες ημέρες, προσθέτοντας ότι ο εμβολιασμός πρέπει να συνοδεύεται από δήλωση. που δηλώνει ότι έχουν δώσει τη συγκατάθεσή τους για το εμβόλιο.

Μέχρι στιγμής, η κα Gregory συνέχισε, από τους 27 ηλικιωμένους που φιλοξενήθηκαν από το Κέντρο Geriatirko Mes Blue Cross του Mesa Chorio, 21 έχουν εμβολιαστεί. Ωστόσο, εξέφρασε την ελπίδα ότι ο αριθμός θα αυξηθεί.

Η κ. Grigoriu είπε ότι το Υπουργείο Υγείας τους έδωσε μια επιστολή που δηλώνει ότι οι υπογράφοντες θα πρέπει να κατανοήσουν τα οφέλη των εμβολίων και τους κινδύνους να μην εμβολιαστούν, αλλά ότι όπως όλα τα φάρμακα και τα εμβόλια, μπορεί να εμφανιστούν παρενέργειες, οι περισσότερες από τις οποίες είναι ήπιες. հանդիպում δεν βρέθηκε σε όλους.

Όλα αυτά, είπε, εξηγήθηκαν στους ηλικιωμένους.

Από την πλευρά του, ο Stavri Kiriakidi, επικεφαλής του κέντρου War Horse Nest στον Πόλο, δήλωσε ότι οι εμβολιασμοί θα ξεκινήσουν σήμερα στις 11 π.μ. Μετά το 00. , 12 ηλικιωμένοι.

Πηγή: KYPE

Source