Οι ενέδρες του θανάτου στα πρακτορεία ειδήσεων της Καραϊβικής που … | Δημοσιογράφος Κύπρος

“Η ζωή είναι μια περίοδος αόριστου αλόγου: τροχιάς. Μέσα από δύο άτομα (από την εγκληματική περιοχή), εξοικειώθηκα με την παιδική μου αφελής προσέγγιση για τον τρόπο λειτουργίας του συστήματος. Μεγάλοι επιχειρηματίες, πολιτικοί, δημοσιογράφοι, εκκλησία, αστυνομία, δικαιοσύνη, εγκληματίες. Συνυφασμένη στον κύκλο της δυναστείας – την υποταγή των αφελών ρομαντικών εισβολέων στην παραφράση του Ρούσεου, οι οποίοι σχηματίζουν κυρίως ένα μεγάλο κοινωνικό στρώμα. “Όλοι γνωρίζουν όλους, όλοι ενδιαφέρονται για την κυκλοφορία και το ξέπλυμα μαύρου χρήματος.”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ. “Καθαρίστε” τα όπλα των εκτελεστών του Karayvaz. “Όλα έγιναν σε 15-20 δευτερόλεπτα”

Αυτό το άρθρο, που δημοσιεύτηκε στον ιστότοπο bloko.gr που ανήκει στο θύμα στις 10 Δεκεμβρίου, βρίσκεται κάτω από το μικροσκόπιο των ηγετών του ΕΛ.Α.Σ. τις τελευταίες ώρες για να ανακαλύψει τα κίνητρα για την ψυχρή δολοφονία աբ Διευκρίνιση στο δεύτερο μισό της Παρασκευής στον Άλιμο. δημοσιογράφος George Lor Karayvaz.

Το ενδιαφέρον της αστυνομίας εστιάζεται σε ένα συγκεκριμένο σημείο, όχι μόνο επειδή το θύμα του εγκλήματος αναφέρεται στις γνώσεις του, σε θέματα εμπλοκής υπαλλήλων κ.λπ.

Θεωρείται σημαντικότερο ότι οι δύο αναφερόμενοι «συνομιλητές» του ατυχούς συναδέλφου μας έγιναν επίσης θύματα ενός ενέδρα θανάτου το 2019. Τον Οκτώβριο στο Haydari և 2020

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ. Ψάχνουν για εκείνους που τον «ενοχλούσαν» στις αναφορές του Karayvaz. Σύμβαση θανάτου

Συζητήσεις δημοσιεύσεις:

Στις 16 Δεκεμβρίου 2020, το θύμα των αδίστακτων ερμηνευτών έγραψε στον ιστότοπό του: “Ως εκ τούτου, σας ενημερώνουμε ότι μία από τις κύριες πηγές πληροφοριών μας σχετικά με τις θέσεις κρίσεων πριν από κάθε ετήσια διαδικασία ήταν κυρίως οι ειδικοί (σκοτωμένοι εγκληματίες). Πολλές φορές μας εξέπληξε με την ακρίβεια των «προβλέψεων» τους, ειδικά της κρίσης, με υψηλές θέσεις ενδιαφέροντος. Πρόσεχε. Αυτό που λέμε և δηλώνουμε ήταν ότι ήξεραν. “Αυτό που δεν γνωρίζουμε, δυστυχώς, δεν θα μας είχαν πει ποτέ, ήταν ο βαθμός στον οποίο επηρεάστηκαν από την κρίση”.

Είναι επίσης εντυπωσιακό ότι το Kara ora Karayvaz το 2019. Σε μια άλλη δημοσίευση τον Νοέμβριο, αναρωτήθηκε γιατί κανένα από τα συμβόλαια θανάτου δεν είχε διερευνηθεί (περισσότερα από 25 έχουν καταχωριστεί τα τελευταία τέσσερα χρόνια), αναφέροντας τη σκοπιμότητα της ασφάλειας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ. Βλέπουν μια άλλη τρομοκρατική επίθεση στην παγίδα του θανάτου του Karayvaz

Όπως έγραψε: “Ποιος τολμά, ποιος ενδιαφέρεται να λύσει ακόμη και μία από τις μη αποκαλυφθείσες περιπτώσεις, που έχει το ανεξίτηλο χρώμα της σύμβασης θανάτου;” Και μην μας πείτε για τον ian anis Makris (έλαβε χώρα τον Νοέμβριο του 2018 στη Γλαφάδα – συνελήφθησαν δύο Βούλγαροι εγκληματίες), καθώς δεν εμπίπτει στο πεδίο δραστηριοτήτων που σχετίζονται ή σχετίζονται με το σύστημα. Παλιά ή νέα; “

Και ίσως η τραγική ειρωνεία που ο ίδιος φαίνεται να έχει πέσει θύμα ενός τέτοιου εγκληματικού προγράμματος – εγκληματιών που βλέπουν την αδυναμία του ΕΛ.ΑΣ. διερευνήσει τουλάχιστον έναν από αυτούς τους διαδοχικούς οργανωμένους σκοτωμούς.

Πηγή: in.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ. Η τελευταία έκθεση του δημοσιογράφου George Vor Karayaz πριν από τη δολοφονία του

Source