Οι επενδυτές χρυσού βλέπουν την παρουσίαση του Συνεδρίου της Fed

Οι επενδυτές χρυσού βλέπουν την παρουσίαση του Συνεδρίου της Fed

Καθώς ο Χρυσός ξεκινά την εβδομάδα με μια οριζόντια πορεία, οι επενδυτές θα παρακολουθούν την παρουσίαση του Πάουελ στο Κογκρέσο των ΗΠΑ. Οι τιμές του χρυσού ανέκαμψαν ελαφρώς μετά την απότομη πτώση στις παγκόσμιες αγορές την περασμένη εβδομάδα, διαγράφοντας μερικές από τις απώλειές τους. Ο γραμμάριος χρυσός, από την άλλη πλευρά, είδε χρυσό 400 TL με απότομη πτώση.

Οι επενδυτές χρυσού παρακολουθούν την παρουσίαση της Fed's Congress

Οι τιμές του χρυσού αυξήθηκαν ελαφρά σε πάνω από 1.780 δολ. Η ουγγιά, αφού υποχώρησαν σε χαμηλό 7 μηνών την Παρασκευή, ενώ οι επενδυτές χρυσού εστίασαν στην έκθεση του προέδρου της Fed Jerome Powell στο Κογκρέσο την Τρίτη. Ο γραμμάριος χρυσός, από την άλλη πλευρά, είναι περίπου 400 TL, μετά τις παγκόσμιες τιμές του χρυσού λόγω της οριζόντιας κίνησης σε Dollar / TL.

Ο Πάουελ θα παρουσιάσει την εξαμηνιαία έκθεση νομισματικής πολιτικής της κεντρικής τράπεζας στο Κογκρέσο των ΗΠΑ στις 23 Φεβρουαρίου. Ο Πρόεδρος της Fed υποβάλλει συχνά μια τέτοια έκθεση δύο φορές το χρόνο στην Επιτροπή Τραπεζών της Γερουσίας και στην Επιτροπή Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών της Βουλής.

Αφού ξεκίνησε την περασμένη εβδομάδα στα 1.825 δολ. Η ουγγιά, ο χρυσός έπεσε στα 1.761 δολάρια με τις αυξανόμενες αποδόσεις των αμερικανικών ομολόγων και ισχυρότερο δολάριο, φθάνοντας στο χαμηλότερο επίπεδο τους τελευταίους 7 μήνες.

Ο γραμμάριος χρυσός, από την άλλη πλευρά, έκλεισε την εβδομάδα, ο οποίος ξεκίνησε περίπου 412 TL, κάτω από 400 TL, με τη μείωση των παγκόσμιων τιμών χρυσού και τη μείωση του δολαρίου / TL.

ΧΡΥΣΗ ΤΙΜΗ ONS

Μετά το κλείσιμο της τελευταίας εβδομάδας με απώλεια άνω των 40 $, ο ουγγιός χρυσός ξεκίνησε τη νέα εβδομάδα με μια οριζόντια κίνηση. Ο χρυσός διαπραγματεύθηκε στα 1.784 δολ. Η ουγγιά σε σταθερή πορεία μέχρι σήμερα, κάτω περίπου 6 τοις εκατό από τις αρχές του έτους.

ΧΡΥΣΗ ΤΙΜΗ ΓΡΑΜΜΟΥ

Ο γραμμάριος χρυσός ξεκίνησε τη νέα εβδομάδα με οριζόντια τάση περίπου 400 TL, ακολουθώντας τις παγκόσμιες τιμές του χρυσού, μετά από πτώση κάτω από τα 400 TL με τη μείωση τόσο των δολαρίων / TL όσο και των παγκόσμιων τιμών του χρυσού την περασμένη εβδομάδα.

Πηγή: Bloomberg HT

Άλλες ειδήσεις ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

.Source