Οι επενδύσεις σε ακίνητα από ευρωπαϊκές χώρες αυξήθηκαν κατά τη διάρκεια της επιδημίας

Ο πρόεδρος της Inhouse Global Fatih Ergüven ανέφερε ότι οι επενδύσεις σε κατοικίες αυξήθηκαν κατά την περίοδο της επιδημίας στην Τουρκία από την Ευρώπη.

Στη γραπτή του δήλωση, ο Ergüven υπενθύμισε ότι οι πωλήσεις κατοικιών σε αλλοδαπούς το Μάρτιο αυξήθηκαν κατά 39,9% σε σύγκριση με την ίδια περίοδο πέρυσι και ήταν 4.000 248.

Σημειώνοντας ότι τα περισσότερα σπίτια πωλούνται στην Κωνσταντινούπολη και την Αττάλεια, ο Ergüven υπενθύμισε ότι οι Ιρανοί είναι πρώτοι με 663 σπίτια, οι Ιρακινοί είναι δεύτεροι με 644 σπίτια και οι Ρώσοι είναι τρίτοι με 419 σπίτια.

Ο Ergüven, “Το Ιράκ και ο επικεφαλής του Ιράν έκαναν το τραπέζι, οι Ηνωμένες Πολιτείες, δεν έφυγαν από την προσοχή που δόθηκε στα ακίνητα στη Γερμανία και την Αγγλία. Αυξήθηκε με εκκριτικό ενδιαφέρον για την Ευρωπαϊκή Τουρκία. Αυτά τα δεδομένα ευθυγραμμίστηκαν επίσης με τις προσδοκίες μας. Συγκεκριμένα, αγορές από την Ευρώπη, αποτελούνται από επενδυτές που έρχονται να ζήσουν στη χώρα μας. ” βρέθηκε στην περιγραφή.

Δηλώνοντας ότι εκτός από την Αττάλεια, η Mersin και η Yalova είναι επίσης το επίκεντρο ξένων επενδυτών, ο Ergüven είπε:

“Υπάρχει μια επιστροφή στα θερινά θέρετρα τους καλοκαιρινούς μήνες. Εξετάζοντας τις τάσεις των μεμονωμένων επενδυτών και τις αναφορές που ανακοινώθηκαν, οι Ιρανοί, οι Ιρακινοί και οι Πακιστανοί αγοράζουν κατά κύριο λόγο στην Κωνσταντινούπολη και τα περίχωρά της. Βλέπουμε ένα πιο σοβαρό ευρωπαϊκό ενδιαφέρον για αγορές καλοκαιρινών διακοπών στις περιοχές του Αιγαίου και του Νότου. Η Γερμανία και η Σουηδία έρχονται πρώτες στην κατάταξη της χώρας. “Θα ήθελα επίσης να υπογραμμίσω ότι οι ξένοι επενδυτές παρουσιάζουν σοβαρή ζήτηση για εμπορικά ακίνητα. Με την αγορά εμπορικών ακινήτων, οι ξένοι που έχουν αρχίσει να ζουν στη χώρα μας φέρνουν επίσης τις επιχειρήσεις τους στη χώρα μας και παρέχουν μια σοβαρή απόδοση συναλλάγματος.

.Source