Οι επιθεωρήσεις συνεχίζονται στο İskele

Το έργο «corona» της αστυνομικής μονάδας του δήμου alityskele, η οποία διενήργησε από κοινού επιθεώρηση στο πλαίσιο των κανόνων πανδημίας, λαμβάνοντας υπόψη τη δημόσια υγεία στο İskele μαζί με τις ομάδες διοικητικής περιφέρειας İskele και αστυνομική διεύθυνση İskele, συνεχίστηκε το Σαββατοκύριακο.

,

Η Αστυνομική Μονάδα διενήργησε κοινή επιθεώρηση με τους Επιθεωρητές Υγείας του Υπουργείου Υγείας, του Τμήματος Πρωτοβάθμιας Υπηρεσίας Υγείας χθες (26 Δεκεμβρίου) μεταξύ 11.00-18.00. Η Επαρχιακή Διοίκηση İskele συνόδευσε τις επιθεωρήσεις που διήρκεσαν περίπου 7 ώρες. Ως αποτέλεσμα των επιθεωρήσεων, ένας χώρος εργασίας κατασχέθηκε με την αιτιολογία ότι δεν χρησιμοποιούσε «προϊόντα μίας χρήσης», ενώ ένας χώρος εργασίας επιβλήθηκε πρόστιμο λόγω μη συμμόρφωσης με το κάπνισμα σε κλειστούς χώρους. Στους ελέγχους όπου δόθηκε προτεραιότητα στους κανόνες Covid-19, οι επιχειρήσεις που ακολούθησαν τους κανόνες ευχαριστήθηκαν.

ΕΞΕΤΑΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΟΚΙΜΗΣ PCR ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Ο Δήμος Iskele, ο οποίος βρίσκεται σε εγρήγορση από την πρώτη περίπτωση στην ΤΔΒΚ, ξοδεύει μια εντατική εργασία βασισμένη στη δημόσια υγεία. Η Αστυνομική Μονάδα του Δήμου Iskele συνεχίζει επίσης να επιθεωρεί τακτικά επιχειρήσεις όπως καφετέριες, ζαχαροπλαστεία, εστιατόρια, κρεοπωλεία, αγορές εντός των συνόρων του Δήμου Iskele, ειδικά τη χρήση μάσκας και κανόνων κοινωνικής απόστασης και κανόνων υγιεινής. Η Μονάδα Αξιωματικών του Δήμου Iskele, η οποία διενήργησε επιθεωρήσεις μαζί με τις ομάδες του Κυβερνείου της Περιφέρειας Policeskele και της αστυνομικής υπηρεσίας Pier, συνέχισε να εξετάζει τα μέτρα που πρέπει να εφαρμόσει το Υπουργείο Υγείας και το Ανώτατο Συμβούλιο Υγείας στο πλαίσιο των μέτρων coronavirus (Kovid-19), Στο τέλος, αύξησε τις επιθεωρήσεις του στις επιχειρήσεις στο Iskele, όπου η πυκνότητα αυξήθηκε. Η Αστυνομική Μονάδα ήταν υπό επιθεώρηση χθες (26 Δεκεμβρίου) μεταξύ 11:00 και 18:00, μαζί με τους Επιθεωρητές Υγείας που εργάζονταν στο Τμήμα Πρωτοβάθμιας Υγείας του Υπουργείου Υγείας.

Στις επιθεωρήσεις που οργάνωσαν για εστιατόρια, οι ομάδες εξέτασαν κατά πόσον διεξήχθησαν δοκιμές PCR εκτός από τα μέτρα κοροναϊού, το άνοιγμα και τις άδειες λειτουργίας στο χώρο εργασίας, καθώς και τα αρχεία υγείας των υπαλλήλων, τους χώρους καπνίσματος και τις ημερομηνίες λήξης και κατασκευής των προϊόντων.

Ως αποτέλεσμα των επιθεωρήσεων, επιβλήθηκε πρόστιμο σε μια επιχείρηση από τους Υγειονομικούς Επιθεωρητές επειδή δεν συμμορφώθηκε με την απαγόρευση του καπνίσματος σε κλειστές περιοχές, ενώ τα εν λόγω προϊόντα κατασχέθηκαν από τις δημοτικές ομάδες επειδή δεν συμμορφώθηκαν με τον κανόνα χρήσης του «αναλώσιμου προϊόντος» που εφαρμόστηκε στο πλαίσιο των μέτρων Covid-19.

Source