Οι επισκέπτες μπορούν να κερδίσουν

Το 16ο παιχνίδι της La Liga στο “Ramon Sanchez Pitva” ανοίγει την κουρτίνα με τη Σεβίλλη – Βιγιαρεάλ.

1041: Celia – Villarreal CF 18:00 (Ramon Sanchez Pizua)

Σέλια Χάρη στο γκολ του Suso στο 81ο λεπτό, η “Σεβίλλη” κατάφερε να “ξεφύγει” από τη “Μέσταλα”, κερδίζοντας 0-1 πλεονέκτημα έναντι της “Βαλένθια”. Ο αγώνας ξεκίνησε καλύτερα για τους “νυχτερίδες”, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο οι “Ανδαλουσιανοί” κυριάρχησαν με ποσοστό κατοχής άνω του 70%, και τελικά βρήκε την μπάλα, η οποία τους κέρδισε τρεις πόντους. Στο τέλος του 15ου αγώνα, η “Σεβίλλη” ήταν στην 6η θέση με 23 πόντους και η διαφορά στην τρίτη θέση ήταν μόνο μία νίκη. Έχει επίσης δύο παιχνίδια, οπότε αν τα χρησιμοποιήσει, θα μπορεί να κάνει περισσότερα. Το επόμενο Σάββατο (2/1) ακολουθεί το ντέρμπι μίσους, εκτός από το Μπέτις.

Ειδήσεις αγώνων: Vatslik (τερματοφύλακας) և Escundero (πίσω) έφυγε. Ο Φερνάντο (μέσος) είχε προβλήματα τις προηγούμενες μέρες, can μπορεί να υπερασπιστεί γιατί βρίσκεται στα όρια των καρτών.

Πιθανή σύνθεση. Bono, Navas, Conde, Diego Carlos, Acunia, Rakititi, Fernando (Goodeli), Jordan, Suso, Anne Nesiri, Ocampos.

Βιγιαρεάλ. Το “Βιγιαρεάλ” ισοπαλία στο σπίτι ενάντια στο “Μπιλμπάο”. Οι Basques μπήκαν σε ένα ισχυρότερο παιχνίδι και κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα στο 19ο λεπτό. Έλεγξαν το παιχνίδι για περίπου 30-35 λεπτά, αλλά από εκεί το “Villarreal” κυριάρχησε και άρχισε αργά να επιβάλλει το ρυθμό του. Είχαν 4-5 κλασικές πιθανότητες να εξισορροπήσουν 15 λεπτά πριν από το τέλος του αγώνα με τον Pino. Δεν υπήρχε τίποτα αξιοσημείωτο μετά την κλήρωση, οπότε και οι δύο ομάδες συμφιλιώθηκαν με έναν βαθμό. Το τέλος του παιχνιδιού με το Μπιλμπάο διαπίστωσε ότι η Βιγιαρεάλ είναι ακόμα στην 4η θέση, αλλά οι δυσκολίες της νίκης μπορούν να αξίζουν τον κόπο. Το Σάββατο (2/1) θα φιλοξενήσει τη Λεβάντε στη Ceramica.

Ειδήσεις αγώνων: Εκτός από τους Gaspar (πίσω), Impora, Kokelin (μέσος) και Alcatra (εμπρός). Ο Alberto Moreno (πίσω) απουσιάζει για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ο Μπακάν επιστρέφει.

Πιθανή σύνθεση. Asenjo, R. Penia, Albiol, P. Torres, Estupinian, Trigeros, Foit, Parejo, Z. Moreno, Ninio, Moi Gometh:

Ιστορικό: Στο σπίτι, η Σεβίλλη μετρά τρεις νίκες έναντι δύο εναντίον της Βιγιαρεάλ. Τέσσερις ακόμη αγώνες μεταξύ τους έληξαν με ισοπαλία.

15.12.19 Λα Λίγκα Σεβίλλη Βιγιαρεάλ 1: 2:
26.08.18 Λα Λίγκα Σεβίλλη Βιγιαρεάλ 0: 0:
14.04.18 Λα Λίγκα Σεβίλλη Βιγιαρεάλ 2: 2:
05.02.17 Λα Λίγκα Σεβίλλη Βιγιαρεάλ 0: 0:
13.03.16 Λα Λίγκα Σεβίλλη Βιγιαρεάλ 4: 2:
26.10.14 Λα Λίγκα Σεβίλλη Βιγιαρεάλ 2: 1:
04.05.14 Λα Λίγκα Σεβίλλη Βιγιαρεάλ 0: 0:
05.02.12 Λα Λίγκα Σεβίλλη Βιγιαρεάλ 1: 2:
24.04.11 Λα Λίγκα Σεβίλλη Βιγιαρεάλ 3: 2:

Εκτίμηση: Ο Βιγιαρεάλ παραμένει αήττητος για τέσσερα χρόνια στο Σάντσεζ του Πίτβα. Πιστεύουμε λοιπόν ότι μπορεί να φύγει ξανά, ακόμη και σε περίπτωση ισοπαλίας. Για να αυξήσουμε τις πιθανότητες, θα το συνδυάσουμε με δύο ή περισσότερα γκολ, καθώς και οι δύο μπορούν να σκοράρουν από ένα γκολ (X2 և 2 + διπλή ευκαιρία և 2+ γκολ στο 2,45). Meridianbet:)

Σύνδεσμος: ένα ΦΙΛΟΣ:Προσφορά σε έναν φίλο և λάβετε έως και 150 € μπόνους.

Source