Οι εργαζόμενοι έλαβαν μεταξύ 35% και 75% στο Δήμο Elbistan

Διαφήμιση

KAHRAMANMARAŞ (AA) – Υπογράφηκε ένα πρόσθετο πρωτόκολλο μεταξύ του Δήμου Elbistan και της επαρχιακής εκπροσώπησης Kahramanmaraş Συνομοσπονδία Hak-İş, η οποία περιλαμβάνει αύξηση 35% σε 75% για τους εργαζόμενους του δήμου.

Σύμφωνα με το πρόσθετο πρωτόκολλο που υπέγραψαν ο δήμαρχος Mehmet Gürbüz και ο επαρχιακός εκπρόσωπος Kahramanmaraş της Συνομοσπονδίας Hak-İş Ömer Çınar, αναφέρθηκε ότι ο χαμηλότερος μισθός εργαζομένων καθορίστηκε σε 5 χιλιάδες 8 και ο υψηλότερος ήταν 6 χιλιάδες 360 TL.

Ο Gürbüz αργότερα είπε στους δημοσιογράφους ότι η αύξηση των τιμών ήταν υψηλότερη από τα ποσοστά των δήμων της πόλης της Άγκυρας και της Κωνσταντινούπολης.

Ο Gürbüz δήλωσε ότι χρησιμοποιώντας όλα τα μέσα του δήμου, οι υπάλληλοι στο γραφείο και εκείνοι που εργάζονταν στον τομέα αξιολογήθηκαν χωριστά και καθορίστηκε το ποσοστό αύξησης.

“Λέω ότι με υπερηφάνεια οι συνάδελφοι θα εξηγήσουν το υψηλότερο ποσοστό στην Τουρκία. Πιστεύω ότι στην περιοχή της Σμύρνης, η Μπόρνοβα ανακοίνωσε το ποσό των 5 χιλιάδων 860 λιρών. Τώρα εδώ απευθύνομαι στη Σμύρνη, η δική μας ελπίζω να είναι 6 χιλιάδες 360 λίρες. Κάναμε μια ομάδα Φυσικά οι φίλοι το κάνουν. Η αύξηση που κάναμε στους συναδέλφους μας που εργάζονται στο γραφείο δεν είναι η ίδια με τους συναδέλφους μας που εργάζονται στον τομέα. Οι αυξήσεις που κάναμε για τους συναδέλφους μας που είναι ειδικοί και δάσκαλοι δεν είναι οι ίδιες. Επομένως, όλοι οι υπάλληλοί μας διατρέχουν διαφορετικούς κινδύνους, πρέπει να τους λάβω υπόψη.

Δηλώνοντας ότι ο δήμαρχος Gürbüz έκανε σοβαρές θυσίες για λογαριασμό των εργαζομένων, ο Çınar δήλωσε: “Μια πολιτική ίσης αμοιβής για ίση εργασία υιοθετήθηκε χωρίς διάκριση εκ μέρους των υπαλλήλων μας. Ευχαριστώ τον δήμαρχό μας.” είπε.

Στο μεταξύ, οι εργάτες γιόρτασαν την πεζοπορία με το τύμπανο και το ξύλο.

Νομική προειδοποίηση:

Όλα τα δικαιώματα των δημοσιευμένων ειδήσεων, στηλών, φωτογραφιών, σειρών άρθρων και όλων των ειδών έργων ανήκουν στον Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş. Ακόμα και αν εμφανίζεται η πηγή, ολόκληρη η εργασία δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς ειδική άδεια.

.Source