Οι εργαζόμενοι της Ελληνικής Τράπεζας βρίσκονται στο πλευρό των ανθρώπων και της κοινωνίας

Το προσωπικό της Ελληνικής Τράπεζας για άλλη μια φορά ενήργησε με ανιδιοτέλεια και ενθουσιασμό, λαμβάνοντας διάφορες ενέργειες, οργανωμένες δράσεις και πρωτοβουλίες για να υποστηρίξουμε τους συνανθρώπους μας, την κοινωνία μας, που τη χρειάζονται ιδιαίτερα, ειδικά αυτή τη στιγμή.

Λήψη ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ CYPRUS ΕΔΩ Android Για Android և ΕΔΩ για iOS

Με αφορμή την Εβδομάδα Εθελοντισμού της Παν-Αρμενίας (1-8 Δεκεμβρίου 2020), η Ελληνική Τράπεζα σχεδίαζε να δωρίσει το 2ο Παν-Αρμενικό Αίμα του προσωπικού της Τράπεζας, καθώς και ενημερωτικές εκστρατείες του προσωπικού Δωδεκτόνων οργάνων (ενίσχυση του Εθνικού Δυναμικού Μητρώου). να δώσει σε όσους το χρειάζονται. ” (Ενίσχυση του Κυπριακού Αρχείου Δωρητών Μυελού των Οστών) և “Υποστήριξη στη Φιλανθρωπία”.

Επιπλέον, μέσω του #HBVOLUNTEERSCHALLENGE, κάλεσε όλη τη διοίκηση της Τράπεζας να οργανώσει τις δικές της δραστηριότητες, ενθαρρύνοντας την εθελοντική συμβολή του προσωπικού στη γενική ευημερία της κοινωνίας.

Σε αυτό το πλαίσιο, το προσωπικό συμμετείχε σε περισσότερες από 200 δραστηριότητες κατά την περίοδο των διακοπών. Γνωρίζοντας ότι, έχουν δοθεί περισσότερα από 150 πακέτα αγάπης σε άπορες οικογένειες, τους ηλικιωμένους, καθώς και σε οργανισμούς όπως το Hope for Children. Έλαβε επίσης οικονομική υποστήριξη από περισσότερα από 15 φιλανθρωπικά ιδρύματα, όπως το Love Wagon, το Alkionids, το Association of People with Autism, το Funeral Charity, το Pan-Armenian Love Association και άλλα. Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, το προσωπικό της βάρδιας προσφέρθηκε σε τέσσερα νοσοκομεία (Aretaio, Ipocracio, Κέντρο Αποκατάστασης Λευκωσίας, Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού), καθώς και «πακέτα αγάπης» για τα παιδιά του Ογκολογικού Κέντρου στο Νοσοκομείο Μακαρίου. Δήμοι հասարակական Παντοπωλεία στη Λεμεσό, Λάρνακα և Η Πάφος έλαβε βασικές ανάγκες για ευάλωτες οικογένειες και δωρίστηκαν tablet και φορητοί υπολογιστές σε 6 γηροκομεία Επιπλέον, 84 οικογένειες έλαβαν υποστήριξη μέσω της εκστρατείας “Welcome Family for Christmas” για 7ότι: Παγκύπριο Συντονιστικό Εθελοντικό Συμβούλιο.

Ο Σύνδεσμος Θαυμάτων Παιδιού θα λάβει επίσης σημαντική βοήθεια στην αγορά περιπτώσεων κάλυψης θερμοκοιτίδας στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Νεογνών του Νοσοκομείου Μακαρίου. Επιπλέον, το προσωπικό της Τράπεζας προτίμησε να συμμετάσχει στην εκκαθάριση μέρους του Εθνικού Δασικού Πάρκου Atalasa της Λευκωσίας και προσέφερε φαγητό στο Στέγαστρο Σκυλιών Λευκωσίας.

Παρά τους περιορισμούς του COVID-19, η συμμετοχή του προσωπικού σε όλες τις παραπάνω δραστηριότητες ήταν εξαιρετικά συναρπαστική, αφιερώνοντας σημαντικό προσωπικό χρόνο, ενθουσιασμό και γενναιόδωρη συμμετοχή σε όλες τις δραστηριότητες. Ο στόχος είναι ότι, εκτός από τις φιλανθρωπικές δραστηριότητες που διοργανώνει η Ελληνική Τράπεζα όλο το χρόνο, το #HBVOLUNTEERSCHALLENGE θα καθιερωθεί ως ετήσιο ίδρυμα κατά τη διάρκεια της Εθελοντικής Εβδομάδας, προωθώντας το πνεύμα της προσφοράς του αλτρουισμού.

Source