Οι εργασίες αποχέτευσης συνεχίζονται στη Λευκωσία – Kıbrıs Haberci

Οι προσπάθειες συνεχίζονται αδιάκοπα στο έργο Main Carrier Sewer Line, το οποίο χτίστηκε από τον τουρκικό Δήμο Λευκωσίας με χρηματοδότηση από την ΕΕ 105,5 εκατομμυρίων TL Οι οδικές διαδρομές που θα ακολουθηθούν τη νέα εβδομάδα ανανεώθηκαν και μοιράστηκαν κατά τη διάρκεια των ανασκαφών, οι οποίες ξεκίνησαν στην περιοχή Ortaköy και διήρκεσαν συνολικά 40 ημέρες και διήρκεσαν 4 ημέρες.

Στη δήλωση του NTM, αυτό οφείλεται εν μέρει στις ανασκαφές μεταξύ 11 Ιανουαρίου, Κυριακής και 1 Φεβρουαρίου, Δευτέρα. Οι οδικές διαδρομές που θα χρησιμοποιηθούν στην οδό Burhan Nalbantoğlu ενημερώθηκαν και κοινοποιήθηκαν στο κοινό.

Οι οδηγίες κυκλοφορίας από Κυριακή, 10 Ιανουαρίου έως Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου έχουν ως εξής:

– Οι οδηγοί που κινούνται προς το Ortaköy από τα φανάρια του πρωθυπουργού θα πρέπει να στρίψουν αριστερά στα φανάρια Ortaköy, καθώς ο κύριος δρόμος θα είναι κλειστός προς την κατεύθυνση αναχώρησης. Αφού προχωρήσουν 200 μέτρα, οι οδηγοί ακολουθούν τις οδηγίες από τον προσωρινά δημιουργημένο δρόμο στα δεξιά, και ο Δρ. Θα μπορούν να βγούν από την οδό Burhan Nalbantoğlu.

– Από τον κύκλο πολιτικής άμυνας, πηγαίνετε προς την κατεύθυνση των φώτων Ortaköy και πηγαίνετε στον Οι οδηγοί που θέλουν να πάνε στην οδό Burhan Nalbantoğlu στρίβουν αριστερά απέναντι από το γήπεδο ποδοσφαίρου Ortaköy και στρίβουν δεξιά, στη συνέχεια προχωρούν περίπου 700 μέτρα και στρίβουν δεξιά και βγαίνουν στον δρόμο.

– Οι οδηγοί που θέλουν να φτάσουν στις περιοχές Göçmenköy-Taşkınköy και Marmara από τον κύκλο Πολιτικής Άμυνας θα μπορούν να φτάνουν σε αυτές τις περιοχές από τα φώτα κυκλοφορίας τακτικά.

– Επιστρέφοντας από το δημοτικό σχολείο Yeniyüzyıl στο Göçmenköy, προχωρήστε 200 μέτρα, στρίψτε ξανά αριστερά από το Can Yuva και στρίψτε στον Dr. Οι οδηγοί που θέλουν να πάνε στην οδό Burhan Nalbantoğlu, διασχίζουν τα φανάρια, Gzt. Αφού περάσετε στην οδό Hasan Tahsin για 200 μέτρα, ακολουθήστε τις οδηγίες από τον προσωρινά δημιουργημένο δρόμο στα δεξιά και ακολουθήστε τον Dr. Θα μπορούν να βγούν από την οδό Burhan Nalbantoğlu.

Source