Οι εταιρείες κοινωνικών μέσων ενεργούν σαν δημόσια αρχή με αυθαίρετες αποφάσεις

Ο εκπρόσωπος του κόμματος του ΑΚ Ömer Çelik είπε, “Οι εταιρείες κοινωνικών μέσων έχουν αναδυθεί ως κανάλι ελευθερίας, αλλά ενεργούν σαν δημόσια αρχή με αυθαίρετες αποφάσεις.”

Ο εκπρόσωπος του AK Party Ömer Çelik είπε ότι το Πανεπιστήμιο Boğaziçi είναι το μήλο του ματιού μας και από τώρα και στο εξής, είναι απαραίτητο να επικεντρωθούμε στην υγιή λειτουργία της εκπαίδευσης εκεί. “

“Οι εταιρείες κοινωνικών μέσων ενεργούν σαν δημόσια αρχή με αυθαίρετες αποφάσεις”

Ο εκπρόσωπος του κόμματος του AK, Çelik, δήλωσε: “Τα κοινωνικά μέσα αρχίζουν να μετατρέπονται σε έναν μηχανισμό που πολεμά με τις εθνικές διαθήκες, την εθνική κυριαρχία και το νόμο. Αυτό φέρνει τον ψηφιακό φασισμό και τη δικτατορία. Οι εταιρείες κοινωνικών μέσων ενημέρωσης έχουν αναδυθεί ως κανάλι ελευθερίας, αλλά ενεργούν σαν κοινό αρχή με αυθαίρετες αποφάσεις. ” είπε.

“Ούτε θα επιτρέψει στο TRNC TRNC gasbedil Τουρκία”

Αναφερόμενος στο Κυπριακό, ο Çelik συνέχισε τα λόγια του ως εξής:

“Τώρα πρέπει να έρθεις στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων το μοντέλο βασίζεται σε δύο ίσες πολιτείες. Η Gasbedil δεν θα επιτρέψει ούτε στην Τουρκία TRNC TRNC.”

Νέες σπουδές Συντάγματος

Ο εκπρόσωπος του κόμματος AK AK Steel, σχετικά με το έργο του Νέου Συντάγματος, “Ο Πρόεδρος εκλέγεται από τον λαό. Μια εξουσία που δίνεται στο έθνος δεν μπορεί να αποσυρθεί από το έθνος. Όποιος κάνει πολιτική έχει ένα νέο σύνταγμα χρέος για το έθνος μας και τις μελλοντικές γενιές Πρέπει να εκμεταλλευτούμε την ευκαιρία που πρέπει να πληρώσουμε. ” είπε.

“Δεν έχουν όλοι την ευκαιρία να είναι μαζί με τη Λαϊκή Συμμαχία”

Όσον αφορά τις δηλώσεις του Muharrem İnce, ο Çelik είπε, “Δεν έχουν όλοι την ευκαιρία να είναι με τη Λαϊκή Συμμαχία. Η συμμαχία συνεχίζει με τον δικό της τρόπο.” είπε.

Kaynak: AA

.Source