Οι εταιρείες τεχνολογίας που χρησιμοποιούν δεδομένα είναι ανησυχητικές

Ο πρόεδρος του κόμματος Saadet Temel Karamollaoğluαξιολόγησε την ημερήσια διάταξη στη συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε στην έδρα του κόμματος και μεταδόθηκε ζωντανά σε λογαριασμούς κοινωνικών μέσων Στην αρχή της συνάντησης, ο Karamollaoğlu τιμούσε τον Rauf Denktaş, τον ιδρυτή Πρόεδρο της Τουρκικής Δημοκρατίας της Βόρειας Κύπρου (TRNC), για την ένατη επέτειο του θανάτου του.

Πάντα δηλώνοντας ότι προηγήθηκε της ειρήνης και της ευημερίας της χώρας Karamollaoğlu, η Τουρκία στο πρόβλημα μπορεί να λυθεί μέσω διαλόγου, είπε, επομένως, δεν διακρίνουν συνομιλητές για την επίλυση προβλημάτων.

Ο Temel Karamollaoğlu συνέχισε τα λόγια του ως εξής:

“Θα συνεχίσουμε να συζητάμε για τα προβλήματα της χώρας μας και να αναζητούμε λύσεις με ανθρώπους από κάθε άποψη, κάθε πολιτικό κόμμα και κατανόηση. Επειδή γνωρίζουμε πολύ καλά τα προβλήματα και τα προβλήματα αυτής της χώρας και του έθνους μας. Νιώθουμε τον πόνο της χώρας μας και ολόκληρης της ανθρωπότητας στις καρδιές μας. Θεωρούμε την επίσκεψη του Προέδρου της Ύπατης Συμβουλευτικής Επιτροπής, Oğuzhan Asiltürk, σε αυτό το πλαίσιο. Καθιερώθηκε ένας διάλογος, έγινε ένα βήμα, πραγματοποιήθηκε μια επίσκεψη και δεν χρειάζεται να τον υποτιμήσουμε ή να τον υπερβάλλουμε.

Αναφερόμενος στη σύμβαση που όρισε η WhatsApp στους χρήστες της την περασμένη εβδομάδα, ο Karamollaoğlu είπε: «Είναι ανησυχητικό για τις εταιρείες τεχνολογίας να αποθηκεύουν τα δεδομένα των ατόμων και να χρησιμοποιούν αυτά τα δεδομένα για τα δικά τους συμφέροντα και να χρησιμοποιούν αυτές τις πληροφορίες με υπηρεσίες πληροφοριών και εμπορικές φιλοδοξίες όταν χρειάζεται». μίλησε.

Ο Karamollaoğlu δήλωσε ότι είναι καθήκον όλων να χτίσουν «μια κοινωνική τάξη που βλέπει τον άνθρωπο ως φίλο, όχι λύκο», σύμφωνα με την ανθρώπινη φύση του μέλλοντος και ότι η προσέγγιση του καπιταλισμού, που βλέπει τον άνθρωπο ως εμπόρευμα σε όλες της τις πτυχές, δεν θα ωφελήσει την ανθρωπότητα.

“Είμαστε υπέρ των διαπραγματεύσεων μεταξύ πολιτικών κομμάτων”

Ο Karamollaoğlu έδωσε την ακόλουθη απάντηση σε μια ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με το γεγονός ότι το κόμμα Saadet άρχισε να θυμάται με τη Λαϊκή Συμμαχία μετά την επίσκεψη του Προέδρου Erdoğan στο Asiltürk:

“Κανείς δεν σκέφτεται, ιδέα, δεν έχουμε κανένα κράτος για να εμποδίσουμε τον λόγο του. Όλοι σχολιάζουν όπως θέλετε. Μεταξύ των πολιτικών κομμάτων στην Τουρκία τάσσονται υπέρ της πραγματοποίησης των αναγκαστικά παρόμοιων συναντήσεων μεταξύ κοινοτήτων με διαφορετικές απόψεις. Το θεωρούμε σε αυτό το πλαίσιο. Χαιρετίζω την απομάκρυνση ενός τέτοιου βήματος. Δεν με πειράζει το αλλά αυτή η συμμαχία σημαίνει ότι, γνωρίζοντας ότι έχω πάρει σωστές αποφάσεις, θα πρέπει να ξέρω τι, είναι ήδη το μυαλό όλων των μέσων ενημέρωσης τρέχει γρήγορα χυδαία όταν φτάνει σε αυτό το σημείο. μια σειρά δεξιοτήτων εκείνων που συνεχίζουν να σκέφτονται στην Τουρκία μας για να δημιουργήσουν τεχνητή ατζέντα. το κάνουν καλά, αλλά δεν οδηγεί σε αποτέλεσμα. Επιτρέψτε μου να το εκφράσω. “

Τα νέα που παρουσιάζονται στους συνδρομητές μέσω του AA News Flow System (HAS) συνοψίζονται και δημοσιεύονται στον ιστότοπο του Anadolu Agency. Παρακαλούμε επικοινωνήστε για εγγραφή.

.Source