Οι Ευρωπαίοι καταναλωτές συναντούν τον Levent Börek

Levent Börek Ιδιοκτήτης Levent Tamtürk

συνταγές ζαχαροπλαστικής που έμαθε από τον πατέρα του την εκπομπή διαφοροποίησης και επωνυμίας και όλο το Τουρκικό Levent TAMTURK ανοίγει στον κόσμο. Στην περιοχή της Adana Seyhan πουλώντας ντόνατς σε ένα μικρό τραπέζι και ξεκίνησε την επιχειρηματική του ζωή σήμερα σε 48 επαρχίες σε ολόκληρη την μάρκα της Τουρκίας Levent Pastry που έφτασε τα 140 καταστήματα TAMTURK Levent, η Ευρώπη αρχίζει να ανοίγει υποκαταστήματα στο εξωτερικό. Ο Levent Tamtürk θα τροφοδοτήσει τη ζαχαροπλαστική Adana σε Ευρωπαίους καταναλωτές στη Γερμανία, την Ολλανδία, το Βέλγιο, τη Γαλλία και την Ουγγαρία από τον Ιούνιο.

Η Τουρκία, η οποία στοχεύει να ανοίξει 75 νέα καταστήματα φέτος Levent Sum, στο εσωτερικό και στο εξωτερικό σε 5 χρόνια, στοχεύει να φτάσει 1.000 καταστήματα Δηλώνοντας ότι θέλουν να μεταφέρουν νερό αρτοσκευάσματα σε όλο τον κόσμο, ο Levent Tamtürk είπε ότι θα επιτύχουν αυτούς τους στόχους από τον Ιούνιο. Σημειώνοντας ότι έχουν υποκαταστήματα στην Κύπρο, ο Tamtürk εξήγησε ότι θα ξεκινήσουν την επέκταση στο εξωτερικό από ευρωπαϊκές χώρες. Ο Tamtürk είπε: «Κατασκευάζουμε στο εργοστάσιό μας στην Adana. Από εδώ θα στείλουμε αρτοσκευάσματα σε διάφορες χώρες του κόσμου. Δύο χρόνια 250 καταστήματα στην Τουρκία και στο εξωτερικό, ελπίζουμε να φτάσουμε τα 1.000 καταστήματα σε 5 χρόνια “, είπε.

2 χιλιάδες δίσκοι παράγονται καθημερινά

Δηλώνοντας ότι παράγουν κατά μέσο όρο 2000 δίσκους ζαχαροπλαστικής την ημέρα στην εγκατάσταση του Adana, ο Levent Tamtürk είπε: «Συνεχίζουμε να παράγουμε ζαχαροπλαστική με τον ίδιο τρόπο όπως την πρώτη ημέρα. Παράγουμε 10 τόνους ζαχαροπλαστικής την ημέρα. Απασχολούμε 1000 άτομα στα καταστήματά μας. Μαζί με την τυρόπιτα, φτιάχνουμε πίτες με ψητό κρέας, μπέικον, κιμά, σπανάκι, λουκάνικο, λουκάνικο και σοκολάτα. Τα περισσότερα τυροκομικά μας πωλούνται. Συνεχίζουμε να πειραματιζόμαστε με νέες ποικιλίες », είπε.

Ο Levent Tamtürk εξήγησε την ιστορία επιτυχίας του Levent Börek, η οποία έχει γίνει μια διάσημη γεύση της Adana όπως το κεμπάπ και το γογγύλι, ως εξής.

Πούλησε ζαχαροπλαστική στο δίσκο με μια σειρά από μάρκες

Ο Levent Tamtürk είπε: «Όταν ήμουν νέος, ζήτησα από τον πατέρα μου για μοτοσικλέτα, μου αγόρασε μια πλάκα και είπε:« Πάρτε τον κινητήρα σας εδώ, κερδίστε τα προς το ζην σας. Κάθε πρωί στις 4 η ώρα, έβαλα ένα κινητό δίσκο και πούλησα αρτοσκευάσματα στην Adana. Πρώτα ξεκίνησα με το κλασικό νερό. Τότε είπα ότι πρέπει να είναι τραγανό σαν μπακλαβά, μαλακό σαν νερό, ζαχαροπλαστική, το τυρί πρέπει να είναι μακρύ χωρίς να σπάει όπως στο künefe. Δούλεψα σκληρά και τελικά σχηματίστηκε η σημερινή συνταγή. Παρασκευάζω για πρώτη φορά νερό αρτοσκευάσματα με τυρί τσένταρ στην Άδανα. Αυτό το τυρί παράγεται ειδικά σε γαλακτοκομικά προϊόντα. Σε σύντομο χρονικό διάστημα, μεγάλες ουρές άρχισαν να σχηματίζονται μπροστά από τον πάγκο του κινητού. Έπρεπε να βγάλω την ουρά για να διορθώσω το χάος του πλήθους. Μέρα με τη μέρα, οι άνθρωποι έλεγαν ο ένας στον άλλο για τη ζύμη, έγινε διάσημο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο αριθμός των ατόμων που έρχονταν στην Άδανα από έξω από την επαρχία άρχισε να αυξάνεται. Αρχίσαμε να στέλνουμε αρτοσκευάσματα με φορτίο για να ικανοποιήσουμε τις παραγγελίες τους εκτός πόλης. Τελικά αποφάσισα να ανοίξω ένα υποκατάστημα. Πρώτα, άνοιξα ένα υποκατάστημα στην περιοχή Bayrampaşa της Κωνσταντινούπολης το 2017. Το ενδιαφέρον ήταν τεράστιο. Άρχισα να λαμβάνω προσφορές συνεργασίας. Μοιράστηκα με την ισχυρή ομάδα της Τουρκίας. Η συνεργασία που έκανα το 2018 μου συνέβαλε πολύ. Έχουμε μεγαλώσει γρήγορα. “Τώρα ανοίγουμε στο εξωτερικό και κινούμαστε τους στόχους μας πέρα ​​από τα σύνορα.”

Το πρόσωπο της διαφήμισης ήταν ο Onur Bulur

Το διαφημιστικό πρόσωπο του Levent Börek ήταν ο Onur Bulur, ένας από τους παίκτες του BKM. Στις διαφημίσεις που δημοσιεύθηκαν τον Μάρτιο. Βασισμένο στα συνθήματα του “Original, not παρόμοιο”, τονίστηκε η πρωτοτυπία του Levent Börek. Ο Levent Börek έκανε επίσης μια βουτιά με αυτό το διασκεδαστικό διαφημιστικό.

www.leventborekcilik.com

Ετικέτες: Levent Börek »Levent Tamtürk

Source