Οι ηλικιωμένοι εμβολιάστηκαν για να σταματήσουν … | Δημοσιογράφος Κύπρος

Οι ηλικιωμένοι εμβολιάστηκαν στο Κέντρο Νοσηλευτικής Blue Cross, στο νοσοκομείο, σταματώντας αγκαλιές και φιλιά από το παράθυρο. Ειδικότερα, σήμερα στις 11 η ώρα. “Εμβολιασμοί για ηλικιωμένους από το Νοσηλευτικό Κέντρο” Blue Cross “և Νοσοκομείο από 30”. Μέσα στο χωριό.

Μιλώντας στην ΚΥΠΕ, η Ρούλα Γρηγορίου, επικεφαλής του Κέντρου Αποκατάστασης urs Γηροκομείου Μέσα Χωριού Κιάνος Σταύρος, σχολίασε τη συνολική εικόνα της πρώτης ημέρας εμβολιασμών, σημειώνοντας ότι ξεκίνησαν τη διαδικασία στις 11 π.μ. Στις 30, ότι όλα είναι οργανωμένα. εμβολιασμός εκ των προτέρων χωρίς προβλήματα.

Σύμφωνα με τον ίδιο, περίμεναν οι ηλικιωμένοι που φιλοξενούν το Νοσηλευτικό Κέντρο Blue Cross, το Νοσοκομείο Μέσα Χωριό, που αποφάσισαν να εμβολιαστούν. Κάποιοι που δεν έχουν εμβολιαστεί, είπε, εξέφρασαν την επιθυμία να το κάνουν στην επόμενη φάση εμβολιασμού σε γηροκομεία. Μέχρι στιγμής, η κα Γρηγορίου συνέχισε, 20 από τα 27 ηλικιωμένα άτομα που φιλοξενούνται στο Γηροκομείο Κιάνος Σταύρος έχουν εμβολιαστεί.

Επιπλέον, η κα Grigoriu είπε ότι οι εμβολιασμένοι ηλικιωμένοι θέλουν να έρθουν καλύτερες μέρες, ότι δεν θα χρειαστεί να αγκαλιάσουν στο εγγύς μέλλον, να στείλουν φιλιά στα αγαπημένα τους πρόσωπα μέσω του παραθύρου, κάτι που ήταν άνευ προηγουμένου για αυτούς.

Ο στόχος τους, είπε, είναι να αγκαλιάζονται μεταξύ τους φυσικά, κάτι που έχουν χάσει για δέκα μήνες.

Εξέφρασε την ελπίδα ότι οι τελευταίες αμφιβολίες που έχουν απομείνει από τις μέρες θα εξασθενίσουν έτσι ώστε το 100% των ηλικιωμένων να μπορεί να εμβολιαστεί.

Οι ηλικιωμένοι, πρόσθεσε η κα Γρηγορίου, συνειδητοποίησαν ότι ο εμβολιασμός ήταν το μόνο όπλο που είχαμε ενάντια στην επιδημία.
Οι εμβολιασμοί λέγεται ότι συνεχίζονται στο γηροκομείο “Merm nest” στο Πόλο.

Πηγή: KYPE

Source