Οι ηλικιωμένοι στην οροφή της Kisoenerga ήταν οι πρώτοι που εμβολιάστηκαν στην Πάφο. Κάποιος φοβόταν τη βελόνα (φωτογραφίες)

Η πρεμιέρα των εμβολίων της Πάφου σήμερα. Οι κάτοικοι του Γηροκομείου Kisoenerga ήταν οι πρώτοι κάτοικοι της Πάφου που εμβολιάστηκαν κατά του Covid-19

Λήψη ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΥΠΡΟΥ. ΕΔΩ Android για Android և ΕΔΩ για iOS

Η Πάφος στο χάρτη εμβολιασμού από σήμερα, ξεκινώντας από τρεις γηροκομεία. Οι κάτοικοι του Γηροκομείου Kisenerga ήταν οι πρώτοι κάτοικοι της Πάφου που εμβολιάστηκαν σήμερα κατά του Covid-19.

Δεκατέσσερις στους 15 κατοίκους εμβολιάστηκαν σε αυτό το γηροκομείο επειδή ένα άτομο αρνήθηκε να εμβολιαστεί επειδή, όπως είπε, «φοβάται τις βελόνες». Πολλοί δήλωσαν ότι ο κύριος λόγος για τους εμβολιασμούς ήταν να τερματίσουν την κατάσταση στην οποία βρισκόταν τον τελευταίο χρόνο, γεγονός που τους περιόριζε να τους αποκλείσει από συγγενείς και φίλους. Είπαν ότι ήθελαν να εμβολιαστούν για να αγκαλιάσουν ξανά τα παιδιά και τα εγγόνια τους.

Ο Νίκος Κομοδρόμος Χριστοδούλου, υπεύθυνος για το κέντρο φροντίδας των ηλικιωμένων, είπε: Κύπρος Φορές: կոր Δεν καταγράφηκε καμία περίπτωση κοροναϊού μεταξύ του προσωπικού ή των κατοίκων λόγω των πολύ αυστηρών μέτρων που λαμβάνονται · ήθελε να τερματιστεί η επιδημία.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση των εμβολιασμών στην Kisenerga, η ομάδα εμβολιασμού του Υπουργείου Υγείας θα επισκεφθεί δύο άλλες γηροκομεία στην Πάφο, το Νοσηλευτικό Κέντρο Blue Cross, το Κέντρο Αποκατάστασης Mesa Chorio και το Hot Nest στο Polem.

Η πρεμιέρα των εμβολίων της Πάφου σήμερα. Οι κάτοικοι του Γηροκομείου Kisoenerga ήταν οι πρώτοι κάτοικοι της Πάφου που εμβολιάστηκαν κατά του Covid-19

Η Πάφος στο χάρτη εμβολιασμού από σήμερα, ξεκινώντας από τρεις γηροκομεία. Οι κάτοικοι του σπιτιού Kisenerga για τους ηλικιωμένους ήταν οι πρώτοι κάτοικοι της Πάφου που εμβολιάστηκαν σήμερα κατά του Covid-19.

Δεκατέσσερις στους 15 κατοίκους εμβολιάστηκαν σε αυτό το γηροκομείο επειδή ένα άτομο αρνήθηκε να εμβολιαστεί επειδή, όπως είπε, «φοβάται τις βελόνες». Πολλοί δήλωσαν ότι ο κύριος λόγος για τους εμβολιασμούς ήταν ο τερματισμός της κατάστασης στην οποία βρισκόταν τον τελευταίο χρόνο, γεγονός που τους περιόριζε να τους αποκλείσει από συγγενείς και φίλους. Είπαν ότι ήθελαν να εμβολιαστούν για να αγκαλιάσουν ξανά τα παιδιά και τα εγγόνια τους.

Ο Νίκος Κομοδρόμος Χριστοδούλου, υπεύθυνος για το κέντρο φροντίδας των ηλικιωμένων, είπε: Κύπρος Φορές: կոր Δεν καταγράφηκε περίπτωση κοροναϊού μεταξύ του προσωπικού ή των κατοίκων λόγω των πολύ αυστηρών μέτρων που έλαβε, ήθελε να τερματιστεί η επιδημία.

Η ομάδα εμβολιασμού από το Υπουργείο Υγείας θα μεταβεί σήμερα σε δύο άλλα γηροκομεία στην Πάφο, στο Νοσηλευτικό Κέντρο Blue Cross στο Μέσα Χωριό και στο σπίτι Warm Nest για τους ηλικιωμένους στον Πολέμο.

Source