Οι θάνατοι αυξήθηκαν από τον Kovid-19 στο Λίβανο

ΙΣΤΑΝΜΠΟΥΛ (ΑΑ) – 12 άτομα πέθαναν στον Λίβανο λόγω του νέου τύπου κοροναϊού (Kovid-19) και ο αριθμός των περιπτώσεων αυξήθηκε στη Γάζα και την Υεμένη υπό τον αποκλεισμό.

Σε γραπτή δήλωση του Υπουργείου Υγείας του Λιβάνου, αναφέρθηκε ότι 12 ακόμη άνθρωποι πέθαναν λόγω του ιού, 3 χιλιάδες 507 νέες περιπτώσεις εντοπίστηκαν και 1133 ασθενείς ανέκαμψαν.

Με τα τελευταία στοιχεία, σημειώθηκε ότι η συνολική απώλεια ζωής αυξήθηκε σε 1455, ο αριθμός των περιπτώσεων σε 181 χιλιάδες 503, και ο αριθμός αυτών που ανέκαμψαν σε 127 χιλιάδες 959.

– Γάζα

Σε γραπτή δήλωση του Παλαιστινιακού Υπουργείου Υγείας, αναφέρεται ότι 689 περισσότεροι άνθρωποι μολύνθηκαν στη Γάζα και ο συνολικός αριθμός κρουσμάτων έφτασε τις 41 χιλιάδες 624.

Στη δήλωση, υπενθυμίστηκε ότι ο αριθμός των ανθρώπων που πέθαναν λόγω του Kovid-19 από την αρχή της επιδημίας είναι 371.

– Υεμένη

Σύμφωνα με τη δήλωση της Ύπατης Επιτροπής για την Καταπολέμηση του Κοροναϊού υπό το Υπουργείο Υγείας, ενώ 2 άτομα έπιασαν τον Kovid-19, δεν υπήρχαν θάνατοι από την ασθένεια.

Στη δήλωση, σημειώθηκε ότι ο συνολικός αριθμός των περιπτώσεων στη χώρα αυξήθηκε σε 2.000 99, μεταξύ των οποίων 1394 άνθρωποι ανακτήθηκαν.

Νομική προειδοποίηση:

Όλα τα δικαιώματα των δημοσιευμένων ειδήσεων, στηλών, φωτογραφιών, σειρών άρθρων και όλων των ειδών έργων ανήκουν στον Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş. Ακόμα και αν εμφανίζεται η πηγή, ολόκληρη η εργασία δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς ειδική άδεια.

.Source