Οι θέσεις των εξετάσεων ALES έχουν ανακοινωθεί! Έρευνα εισόδου examSYM ALES 2021 έρευνα

Η συναρπαστική αναμονή των υποψηφίων για τις εξετάσεις ALES έχει τελειώσει. Τα έγγραφα εισόδου της εξέτασης ALES, τα οποία περιέχουν θέσεις εξετάσεων, διατέθηκαν στους υποψηφίους. Οι υποψήφιοι που θέλουν να γίνουν ακαδημαϊκό προσωπικό και κάνουν μεταπτυχιακή εκπαίδευση υποβάλλουν αίτηση στο ALES, το Ακαδημαϊκό Προσωπικό και Μεταπτυχιακή Εκπαίδευση Είσοδος και οι εξετάσεις πραγματοποιούνται 3 φορές το χρόνο. Πληροφορίες για τα σημεία εισόδου ALES υπάρχουν στα νέα μας ….

ΟΙ ΤΟΠΟΘΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ ALES ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΡΙΖΟΝΤΑΙ!

Με τη δήλωση που έγινε στον επίσημο ιστότοπο του ÖSYM, ανακοινώθηκε ότι διατέθηκαν τα έγγραφα συμμετοχής στις εξετάσεις ALES / 2 του 2018. Ακολουθεί η δήλωση του ÖSYM:

02 Μαΐου 2021 Εξετάσεις Είσοδος Ακαδημαϊκού Προσωπικού και Μεταπτυχιακής Εκπαίδευσης (2021-ALES / 1) οι υποψήφιοι τοποθετούνται στο κτίριο / αίθουσες όπου θα λάβουν μέρος στις εξετάσεις.

Οι υποψήφιοι πρέπει να υποβάλουν το Έγγραφο Συμμετοχής στις Εξετάσεις που να δείχνει τον τόπο όπου θα λάβουν μέρος στις εξετάσεις, από την ÖSYM. https://ais.osym.gov.tr από τη διεύθυνση Διαδικτύου 22 Απριλίου 2021 ρολόι 14.30 ‘και Ξεκινώντας από, θα μπορούν να τα αποκτήσουν με τους αριθμούς TR ID και τους υποψηφίους κωδικούς πρόσβασης.

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Οι υποψήφιοι για το 2021-ALES / 1, οι οποίοι θα εφαρμοστούν στις 2 Μαΐου 2021, δεν θα γίνουν δεκτοί στα κτήρια των εξετάσεων μετά τις 10.00.

Οι υποψήφιοι που θα λάβουν μέρος στις εξετάσεις για το Κιργιστάν / Μπισκέκ δεν θα γίνουν δεκτοί στα κτήρια των εξετάσεων μετά τις 13:00, καθώς οι εξετάσεις θα διεξαχθούν στις 02 Μαΐου 2021 σύμφωνα με την τοπική ώρα. “

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΛΗΨΕΤΕ ΕΓΓΡΑΦΟ ΕΙΣΟΔΟΥ ΕΞΕΤΑΣΗΣ ALES

ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ, ΤΙ ΧΡΟΝΟ;

Οι εξετάσεις ALES, που θα διεξαχθούν για δεύτερη φορά φέτος, θα εφαρμοστούν την Κυριακή 2 Μαΐου στις 10.15. Ωστόσο, δεν θα υπάρχει πρόσβαση στα κτήρια των εξετάσεων από τις 10:00. Επομένως, οι υποψήφιοι πρέπει να ολοκληρώσουν την είσοδό τους στα κτήρια των εξετάσεων έως τις 10:00.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ALES;

Εξετάσεις Εισαγωγής Ακαδημαϊκού Προσωπικού και Μεταπτυχιακής Εκπαίδευσης (ALES), σύμφωνα με το Διάταγμα Νο. 78 για το Προσωπικό των Ιδρυμάτων Ανώτατης Εκπαίδευσης, σύμφωνα με το Πρόσθετο Άρθρο 8 που προστέθηκε με τον Νόμο 5538,

– Για να γίνουν ραντεβού στο προσωπικό των ομιλητών, των καθηγητών, των ερευνητών, των εμπειρογνωμόνων, των μεταφραστών και των σχεδιαστών εκπαίδευσης στα ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης,

– είσοδος στη μεταπτυχιακή εκπαίδευση στη χώρα μας,

– Στην επιλογή των υποψηφίων που θα σταλούν στο εξωτερικό για μεταπτυχιακή εκπαίδευση

Είναι το σύστημα εξετάσεων που παρέχει τις βαθμολογίες που πρέπει να χρησιμοποιούνται από τα σχετικά ιδρύματα.

ΒΑΣΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΕΙΣΟΔΟΥ ΕΞΕΤΑΣΗΣ

Πληροφορίες για το κέντρο, το κτίριο, την αίθουσα όπου ο υποψήφιος θα λάβει μέρος στις εξετάσεις και η φωτογραφία του υποψηφίου θα αναγράφεται στο έγγραφο. Είναι υποχρεωτικό να συμπεριλάβετε μια φωτογραφία του υποψηφίου στο έγγραφο

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να προσέχουν να συμπεριλάβουν μια φωτογραφία στο έγγραφο κατά τη μεταγραφή αυτών των εγγράφων από τον εκτυπωτή. Οι υποψήφιοι πρέπει να αποκτήσουν το έγχρωμο ή ασπρόμαυρο έντυπο αυτών των εγγράφων που λαμβάνονται ηλεκτρονικά την ημέρα των εξετάσεων.
Στο μπροστινό και πίσω μέρος του εγγράφου, δεν υπάρχει κείμενο, εικόνα, πινακίδα κ.λπ. εκτός από τις πληροφορίες που καθορίζονται από το ÖSYM. δεν πρέπει να βρεθεί. Θα είναι ωφέλιμο για τους υποψηφίους να δουν το κτίριο όπου θα λάβουν μέρος στις εξετάσεις πριν από την ημέρα των εξετάσεων. Δεν θα σταλεί στους υποψηφίους ένα έγγραφο συμμετοχής στις εξετάσεις.
Οι υποψήφιοι που δεν διαθέτουν το έγγραφο συμμετοχής στις εξετάσεις (με ορατή φωτογραφία) δεν θα γίνουν δεκτοί στις εξετάσεις.

Οι υποψήφιοι δεν πρέπει να φέρουν τις τσάντες τους και παρόμοια αντικείμενα στα κτίρια όπου θα λάβουν μέρος στις εξετάσεις για να αποφύγουν το πλήθος στην είσοδο του κτηρίου, θα πρέπει να έρθουν στην εξέταση με μια απλή στολή που δεν περιέχει μεταλλικά αξεσουάρ και μπροστά το κτίριο όπου θα διεξαχθούν οι εξετάσεις τουλάχιστον 1 ώρα πριν από τις εξετάσεις.
Η παρουσία τους είναι εξαιρετικά σημαντική όσον αφορά την έγκαιρη είσοδο στις αίθουσες εξετάσεων.

Δεδομένου ότι το μολύβι, η γόμα, το ξύστρα, η χαρτοπετσέτα θα παρέχονται από την OSYM, μην φέρετε εργαλεία, εξοπλισμό, ποτά και τρόφιμα εκτός από νερό σε διαφανές πλαστικό μπουκάλι στο κτίριο όπου θα λάβετε μέρος στις εξετάσεις. Μπορείτε να φέρετε νερό στις εξετάσεις σε ένα διαφανές πλαστικό μπουκάλι. Προκειμένου οι υποψήφιοι να λάβουν μέρος στις εξετάσεις, πρέπει να φέρουν μαζί τους ειδική φωτογραφία και εγκεκριμένα έγγραφα ταυτότητας επιπλέον του εγγράφου συμμετοχής στις εξετάσεις:

ΕΓΓΡΑΦΟ ΕΙΔΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ:

Πιστοποιητικό γέννησης / ταυτότητα Δημοκρατίας της Τουρκίας Διάρκεια έγκυρο διαβατήριο, διαβατήριο χωρίς ΤΔΒΚ

Τούρκοι της Βόρειας Κύπρου με φωτογραφία και αριθμό ταυτότητας των πολιτών της

Δελτίο ταυτότητας Δημοκρατίας

Ροζ / Μπλε Κάρτες που ανήκουν σε αυτούς που αφήνουν την τουρκική υπηκοότητα με άδεια και τους νόμιμους κληρονόμους τους

Εκτός από αυτά, άδεια οδήγησης, επαγγελματικές κάρτες ταυτότητας κ.λπ. Όλα τα άλλα έγγραφα δεν θα θεωρηθούν έγκυρα για την είσοδο στις εξετάσεις. Η ταυτότητα πρέπει να είναι σφραγισμένη με κρύα σφραγίδα, να υπάρχει διαθέσιμη ενημερωμένη φωτογραφία και TR αριθμός ταυτότητας που θα επιτρέπει στους εξεταστή να αναγνωρίζουν εύκολα τον υποψήφιο και οι εξεταστές δεν πρέπει να διστάζουν να αναγνωρίσουν τον υποψήφιο και το διαβατήριο πρέπει να ισχύει για τη διάρκεια.

Τα δελτία ταυτότητας που δεν έχουν κρύα σφραγίδα, μια ενημερωμένη φωτογραφία που θα επιτρέπει στους εξεταστές να αναγνωρίζουν εύκολα τον υποψήφιο ή ένα διαβατήριο του οποίου η περίοδος ισχύος έχει λήξει δεν θα γίνονται δεκτά. Εκείνοι που δεν έχουν αυτά τα έγγραφα μαζί τους
Ο υποψήφιος δεν θα μεταφερθεί στις εξετάσεις ανεξάρτητα από τη δικαιολογία του. Ακόμη και αν η εξέταση έχει ληφθεί, η εξέταση θα θεωρηθεί άκυρη. Θα πρέπει να θυμάστε ότι εάν οι εξεταστές δυσκολεύονται να προσδιορίσουν την ταυτότητα του υποψηφίου από τη φωτογραφία την ημέρα των εξετάσεων, ο υποψήφιος μπορεί να μην λάβει μέρος στις εξετάσεις ή ότι η εξέταση του υποψηφίου μπορεί να θεωρηθεί άκυρη.

Source