Οι θερμίδες αυξήθηκαν – ERMER KARAHAN

Εμπνευσμένο από την ενέργεια του Tülin Şahin, εκτίθεται η χειμερινή έκδοση του επιδόρπιου με την ονομασία Tuliss, που προετοιμάστηκε από τους σεφ ζαχαροπλαστικής του Palaceırağan Palace Ο Şahin πήγε για αύξηση θερμίδων φέτος για το επιδόρπιο, το οποίο έχει επικριθεί για τις χαμηλές θερμίδες τα τελευταία χρόνια.

Χωρίς γλουτένη, με συνδυασμό μαύρης σοκολάτας, πορτοκαλιού και τζίντζερ, και μόνο 185 θερμίδες …

2 κάδο 400 όργανο παιχνιδιού

Ο Teymuralp Merter, γιος του αείμνηστου δασκάλου Ferdi Merter, είναι ένα όνομα που, όπως και η οικογένειά του, επέλεξε τη μουσική και όχι το θέατρο. Ο καλλιτέχνης, ο οποίος ίδρυσε μια ακαδημία που ονομάζεται Pan Sanat πριν από λίγο καιρό, διδάσκει μαθητές που ενδιαφέρονται για τη μουσική. Το Teymuralp Merter έχει ένα εξαιρετικό χαρακτηριστικό που το ξεχωρίζει από άλλους μουσικούς. έχει σύνδρομο Asperger.

Λέγοντας ότι είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για αριθμούς και σύμβολα από την παιδική του ηλικία, η νόσος του Merter είναι ένα στάδιο αυτισμού. Ένα άλλο χαρακτηριστικό του Merter είναι ότι μπορεί να παίξει 2.000 400 μουσικά όργανα. Ο καλλιτέχνης λέει, “Υπάρχουν 2.000 400 όργανα στη βιβλιογραφία κρουστών. Εκπαίδευσα όλα αυτά. Πήγα στα πιο απομακρυσμένα μέρη του κόσμου για το επάγγελμά μου και έμαθα εθνικά όργανα.”

Ο μπαμπάς πόνος έφτιαξε ένα τραγούδι

Ο Cemal Süreya λέει στο διάσημο ποίημά του: «Πέθανε ποτέ ο πατέρας σου; Πέθανε μια φορά, πήγα τυφλή! Είναι πραγματικά δύσκολο να χάσεις τα αγαπημένα σου πρόσωπα … Ο Serhat Karadağ, γνωστός για τις παραγωγές του στη μουσική βιομηχανία εδώ και χρόνια, είναι ένας από αυτούς που έχουν βιώσει αυτόν τον πόνο.

Αφού ο πατέρας του διαγνώστηκε με καρκίνο του πνεύμονα, το Μαυροβούνιο εξέφρασε τη δύσκολη διαδικασία που πέρασε από τις νότες και το τραγούδι “Lal” κυκλοφόρησε. Σας προτείνω να ακούσετε αυτό το συναισθηματικό τραγούδι.

Στην κοινωνική ευθύνη πολύτιμη εκπαίδευση

Το 2019, ο Atasun Optik ξεκίνησε διαπραγματεύσεις για εργαστήρια δεξιοτήτων σχεδιασμού σε συνεργασία με το Υπουργείο Εθνικής Παιδείας και τη Διεύθυνση Εθνικής Παιδείας της Περιφέρειας Beşiktaş και τον Φεβρουάριο του 2020, μετά την ολοκλήρωση του έργου Design Skill Workshop στο γυμνάσιο Hasan Ali Yücel στην περιοχή Beşiktaş της Κωνσταντινούπολης, για διάφορα δημόσια σχολεία σε όλη τη χώρα. ξεκίνησε να δουλεύει.

Το έργο κοινωνικής ευθύνης θα εφαρμοστεί επίσης σε σχολείο στην περιοχή Bayraklı της Σμύρνης, το οποίο θα καθοριστεί από το υπουργείο. Ο σχεδιασμός και η υλοποίηση του έργου TBA στην τάξη ανήκει στον Ufuk Bilgen, Γενικό Διευθυντή της Διαφήμισης Έργου N8, και στην επιθεώρηση και έλεγχο του Υπουργείου Παιδείας. Τα προγράμματα για την εκπαίδευση στην κοινωνική ευθύνη είναι πολύ πολύτιμα, με την ελπίδα περαιτέρω πολλαπλασιασμού …

.Source