Οι ισχυρισμοί του ελληνικού Τύπου από τα κρίσιμα Σαουδάραβα F-15 έρχονται στην Κρήτη εναντίον της Τουρκίας

Το Αιγαίο της Ελλάδας και η αύξηση της έντασης στην Ανατολική Μεσόγειο συνεχίζει τις προκλήσεις εναντίον της Τουρκίας. Ελληνικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι μετά τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (ΗΑΕ), την Αίγυπτο, τη Γαλλία, τις ΗΠΑ και το Ισραήλ, η Σαουδική Αραβία θα συμμετάσχει επίσης στο παιχνίδι.

Πολιτική και κολλημένη οικονομικά στην Ελλάδα και την Κύπρο, κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών, τα τελευταία τεταμένα νερά ξεκίνησαν αρκετές ασκήσεις με τους συμμάχους τους εναντίον της Τουρκίας.

ΤΡΙΤΟΣ ΜΕΓΑΛΥΤΟΣ ΣΤΟΛΟΣ

Τα ελληνικά μέσα ενημέρωσης ανακοίνωσαν ότι τα αεριωθούμενα αεροσκάφη F-15, τα οποία θα προσγειωθούν στην Κρήτη κατόπιν εντολής του Στέμματος της Σαουδικής Αραβίας Mohammed bin Salman, θα συμμετάσχουν στην άσκηση στην Ανατολική Μεσόγειο μαζί με ελληνικά πολεμικά αεροπλάνα.

Αναφέρθηκε επίσης ότι τα αεροσκάφη που θα σταλεί η Σαουδική Αραβία, η οποία διαθέτει τον μεγαλύτερο στόλο F-15 στον κόσμο μετά τις ΗΠΑ και την Ιαπωνία, θα χρησιμοποιηθούν επίσης από Έλληνες πιλότους. Η Αίγυπτος, η Ελλάδα, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, η Γαλλία και η Νότια Κύπρος ξεκίνησαν κοινή αεροπορική και θαλάσσια άσκηση στις ακτές της Αλεξάνδρειας της Αιγύπτου μεταξύ 30 Νοεμβρίου και 6 Δεκεμβρίου.

Μπορεί να σας ενδιαφέρειΠρόεδρος της Ελλάδας από την Τουρκία: Πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για πόλεμοΠρόεδρος της Ελλάδας από την Τουρκία: Πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για πόλεμο

Μπορεί να σας ενδιαφέρειΗ Τουρκία προσχώρησε στην αντιπολίτευση στην Ελλάδα ... επενδυτικές εταιρείες στο ΙσραήλΗ Τουρκία προσχώρησε στην αντιπολίτευση στην Ελλάδα … επενδυτικές εταιρείες στο Ισραήλ

.Source