Οι Ιταλοί αποκάλυψαν ολόκληρο το ποδόσφαιρο έθνος σε 24 Sports & News

Δίνεται τώρα, είναι πραγματικότητα իհարկե, φυσικά, είναι προφανές. Απόλλωνας – Ομόνοια, Ανόρθωση – ΑΠΟΕΛ և Ολυμπιακός – ΑΕΛ Ο διαιτητής των τριών Ιταλών με χαζή τρόπο υπογραμμίζει τον ποδοσφαιρικό αναλφαβητισμό που χαρακτηρίζει την Κύπρο το 2021

Δεν είναι απλώς θέμα λήψης σωστών ή λανθασμένων αποφάσεων, μη φυσικής κατάστασης ή ακόμη και διαιτησίας και κατανόησης του παιχνιδιού.

Οι Ιταλοί διαιτητές έλυσαν το πρόβλημα իհարկե, φυσικά, ανακάλυψαν ένα ολόκληρο κτίριο, το οποίο για χρόνια αποδεικνύει ότι είναι ανίκανο να ελέγξει τη δυναμική, τη γοητεία, τη μαγεία του αθλητισμού.

Αυτό ισχύει σίγουρα, αλλά το πιο σημαντικό, ως κοινότητα ποδοσφαίρου, έχουμε χρόνια μακριά από τη σωστή διαχείριση ενός εργαλείου που εμφανίστηκε πριν από λίγο καιρό για να αλλάξουμε την ιστορία, για ορισμένους ακόμη και το ίδιο το DNA του αθλητισμού.

Οι Ιταλοί διαιτητές τόνισαν το πρόβλημα μόνο σε τρία παιχνίδια և, φυσικά, ανακάλυψαν ένα ολόκληρο κτήριο, το οποίο για χρόνια αποδεικνύει ότι δεν είναι σε θέση να ελέγξει τη δυναμική, τη γοητεία, τη μαγεία του αθλητισμού.

Ανακάλυψαν, πρώτα απ ‘όλα, ειδικά την Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου, η οποία εμποδίζει τη βελτίωση και την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου εδώ και πολλά χρόνια με τις εικασίες της. Ανίσχυρος και ανίκανος, υιοθετώντας καθυστερημένες μεθόδους, άφησε το ποδόσφαιρο στη λάσπη των δράκων των ανθρώπων, που στοχεύουν μόνο στα προσωπικά, οικονομικά ή ακόμη και πολιτικά τους συμφέροντα.

Οι Ιταλοί ανακάλυψαν το επίπεδο διαιτησίας μας և ανικανότητας ή καλύτερη άγνοια σχετικά με τον τρόπο χρήσης του Φάρου κατά τη διάρκεια ενός ποδοσφαιρικού αγώνα. Με άλλα λόγια, ο Var είναι μια βοήθεια, δεν ανταγωνίζεται σε αυτόν τον αγώνα με κανέναν τρόπο, ούτε καν το αναφέρει. Δεν είναι τυχαίο ότι στα 270 λεπτά με τους Ιταλούς διαιτητές, δεν σταμάτησαν για ένα δευτερόλεπτο για να ανταλλάξουν ιδέες ή να επικοινωνήσουν για οποιαδήποτε σοβαρή ή μη σοβαρή σκηνή. Όσο για το πώς να διορθώσει την απόφασή του να δώσει ένα πέναλτι υπέρ του “Ολυμπιακού” … αν το συγκρίνεις με ένα τέτοιο στάδιο με τους Κύπριους, θα καταλάβεις την ουσία ολόκληρου του κειμένου. Η μεγαλύτερη διαφορά ήταν ότι ο Ιταλός έπεσε κάτω … σας φαίνεται τόσο παράξενο.

Εκθέτουν τους δικούς μας διαιτητές, οι οποίοι αποδείχθηκαν χαμηλού επιπέδου, υπεύθυνοι, απροετοίμαστοι και πίσω από την τεχνολογία, που δεν τήρησαν τους κανόνες σωστά.

“Ανακάλυψαν κάθε είδους παράγοντες που, στο πλαίσιο της μικρο-πολιτικής του, για να κολακεύουν τα αυτιά, λίγο πολύ ισχυρίστηκαν ότι οι Κύπριοι διαιτητές δεν ήταν διαφορετικοί από τους ξένους, ότι το επίπεδο ήταν ίσο και το ίδιο, χρησιμοποιώντας το τολμηρό ηλίθιο διαφωνία.”

Τεχνικά εξέθεσαν τις ομάδες μας, γιατί στον καθαρά ποδοσφαιρικό χρόνο που δημιουργούν οι Ιταλοί με το σφύριγμα τους, αποδεικνύει την αδυναμία τους να αναπτύξουν επιθετικό ποδόσφαιρο.

Εκτέθηκαν στον κινηματογράφο, διαμαρτύρονται και καταναλώνουν κάθε είδους εξοπλισμό για να εξαπατήσουν ή να εξαναγκάσουν τη θέλησή τους στους διαιτητές.

Αποκαλύφθηκαν οι εκπρόσωποι των μέσων ενημέρωσης των ομάδων μας, οι οποίοι στάθηκαν μπροστά στα μικρόφωνα στο τέλος των αγώνων, ισχυριζόμενοι ή υποστηρίζοντας για λάθος ή σωστό σφύριγμα της ομάδας τους, είτε το έλαβαν είτε όχι, συνειδητοποιώντας ότι θα μπορούσαν να επηρεάσουν την κατάσταση . ….

Εμείς, οι δημοσιογράφοι, αναγνωρίσαμε οι οποίοι, όπως και οι αναλφάβητοι, φροντίσαμε να κρατήσουμε το κοινό άγνωστο ή καλύτερα να κρατηθούμε στο σκοτάδι, για να μην αναφέρουμε την προφανή ανεπάρκεια του և οργανισμού διαιτητών և του χαμηλού επιπέδου εκπαίδευσης από το KOP. ,

Αποκαλύφθηκαν όλοι οι «καθηγητές» του διαιτητή, από το στόμα του οποίου οι οπαδοί κρέμασαν μπροστά από τους δέκτες, περιμένοντας την ομάδα τους να αθωωθεί, ακόμη και στην τηλεόραση.

Έχουν εκτεθεί από την πλειονότητα των διαιτητών τους: οπαδοί, οι οποίοι με κραυγές και κατάρα, χωρίς να ξεκινήσουν ή να ενημερωθούν για τη χρήση του Var, διεκδικούν λάθος ή λάθος στάδια για τον εαυτό τους ή εναντίον των ομάδων.

Γενικά, οι Ιταλοί εκμεταλλεύτηκαν το γυμνό που επικρατεί στο νησί σε σχέση με το νόημα και την εμπειρία του ποδοσφαίρου.

,Source