Οι κάτοικοι της Λεμεσού αποκαλούν “απρόσεκτους” κατοίκους της πόλης Alpha με τον Covide

Σε δύο 24 ώρες, οι πολίτες της Κύπρου θα γνωρίζουν τι συμβαίνει σε σχέση με τα νέα μέτρα που θα ληφθούν για την επίλυση της καταπολέμησης της επιδημίας στη χώρα μας, η οποία θα τεθεί σε ισχύ την 1η Μαρτίου.

Χθες, ο Υπουργός Υγείας և κατά τη συνάντηση των μελών της Συμβουλευτικής Ομάδας για νέες διακοπές, φάνηκε να δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην πολιτεία της Λεμεσού, γιατί αφού καταγράφει μεγάλους αριθμούς κάθε μέρα, είναι «κόκκινο» ξανά. Εκδηλώσεις

Ωστόσο, σύμφωνα με τις πληροφορίες, δεν φαίνεται ότι θα γίνει κάτι άλλο για την παράκτια πόλη, καθώς τα μέτρα που θα αποφασιστούν θα εφαρμόζονται σε εθνική βάση. Η μόνη διαφορά που έχει ήδη ανακοινωθεί είναι το γεγονός ότι το Υπουργείο Υγείας συνεχίζει τις επαφές της Λεμεσού για να μειώσει τον αριθμό των περιπτώσεων και έχει αυξήσει τον αριθμό των δωρεάν περιοχών ταχείας δοκιμής.

Το πλήρωμα Alpha βρέθηκε στο κέντρο της Λεμεσού το πρωί, καταγράφοντας τις δηλώσεις πολιτών οι οποίοι, όταν ρωτήθηκαν τι ήταν “λάθος”, δήλωσαν ότι υπήρξε σημαντική αύξηση στη Λεμεσό, λέγοντας ότι υπήρξε ταραχή από μερικούς πολίτες.

Ανακοινώσεις πολιτών.

  • “Οι ειδικοί πρέπει να δουν γιατί είναι ψηλοί στη Λεμεσό. Ίσως υπάρχει λόγος, όπως ο υπερπληθυσμός, οι ταραχές, που είναι συχνές στη Λεμεσό.”
  • “Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί όπου πηγαίνουμε … Οι άνθρωποι της Λεμεσού, φυσικά, είναι απροετοίμαστοι …”
  • “Στη Λεμεσό, όπως και σε άλλες περιοχές, έχουμε μερικούς που δεν υπακούουν στα γεγονότα, καθώς και εκείνους που τα παρακολουθούν ντροπιαστικά.”

Source