Οι κάτοικοι του γηροκομείου Λευκωσίας είναι πρόθυμοι να εμβολιαστούν

Οι κάτοικοι του γηροκομείου Λευκωσίας θα είναι οι πρώτοι που θα εμβολιαστούν κατά του κοροναϊού στο νησί μας, δήλωσε ο διευθυντής του Ιδρύματος, προσθέτοντας ότι ήταν περήφανος σε συνέντευξη με το Alphanews. Ζω.

Οι πρώτες δόσεις του εμβολίου του PfizerΗ BioNTech έφτασε στη χώρα μας σήμερα, գործընթացը η διαδικασία εμβολιασμού θα ξεκινήσει αύριο την Κυριακή στις 9 π.μ. από ένα ειδικό γηροκομείο.

Άθως Π. Μάτσας – Διευθυντής του ΙΑΚ Λευκωσίας
«Νομίζω ότι η επιλογή δεν ήταν τυχαία, γιατί ήμασταν ένας από τους λίγους που έδειξαν πειθαρχία և την εφαρμογή όλων των μέτρων և στην πραγματικότητα, είμαστε οι μόνοι που πραγματοποιούμε γρήγορες δοκιμές εκεί, επομένως συχνά ελέγχουμε το προσωπικό, καθώς και τους ασθενείς του Είχαμε εξαιρετικές σχέσεις με τον Διευθυντή Ιατρικών Υπηρεσιών του Υπουργείου Υγείας. “

Κ. Άθως Μάτσας մյուս Τα άλλα μέλη της Διεύθυνσης έχουν ήδη ενημερώσει τους ηλικιωμένους և ασθενείς που ζουν στο Μέλατρον, από τους 40 στους 40 που φιλοξενούνται εκεί, αποφάσισαν να εμβολιαστούν αύριο.

Άθως Π. Μάτσας – Διευθυντής του ΙΑΚ Λευκωσίας
“Τα περισσότερα από αυτά είναι θετικά, αλλά, φυσικά, υπάρχουν και άλλοι που είναι προσεκτικοί, φοβούνται τους εμβολιασμούς, ειδικά εκείνοι που έχουν διασκορπιστεί από ορισμένες πηγές, ότι μπορεί να υπάρχουν κάποιες παρενέργειες …Ωστόσο, έχουμε μεγάλο αριθμό ατόμων που θέλουν να εμβολιαστούν. “

Ωστόσο, η εγκατάσταση είναι έτοιμη և Σήμερα, με πρωτοβουλία του κ. Μάτσας, οι νοσοκόμες από το Υπουργείο Υγείας, οι οποίες επιλέχθηκαν να εμβολιαστούν αύριο, έχουν ήδη υποβληθεί σε ταχεία εξέταση για το Melathron για να βεβαιωθούν ότι ο ιός δεν μεταδίδεται από εξωτερικούς παράγοντες.

Άθως Π. Μάτσας – Διευθυντής του ΙΑΚ Λευκωσίας
“Δεν υπάρχει υποχρεωτικός εμβολιασμός, αρκεί για τους περισσότερους από εμάς να εμβολιαστούμε, έτσι ώστε οι υπόλοιποι να καλύπτονται με εμβόλια. «Είμαι πολύ περήφανος փաստ, στην πραγματικότητα, έτσι δείχνουμε πρακτική εμπιστοσύνη στη διεθνή επιστημονική κοινότητα, επειδή θέλουμε ζωή».

Τέλος, ο κ. Μάτσας ευχαρίστησε το Υπουργείο Υγείας που ήταν πάντα δίπλα τους σε οποιαδήποτε βοήθεια ζητούσε “Ήταν πάντα δίπλα μας, το οποίο τελείωσε με την παροχή ενός γρήγορου αριθμού δοκιμών, τον οποίο διεξήγαμε στην περιοχή μας, ώστε να μπορούμε να ελέγξουμε τον εαυτό μας.

Πρέπει να σημειωθεί ότι το γηροκομείο Λευκωσίας δεν είχε ποτέ κρούσμα ασθενούς, κατοίκου ή μέλους του προσωπικού από την αρχή της επιδημίας.

Σας υπενθυμίζουμε ότι αύριο οι πρώτοι εμβολιασμοί θα δοθούν πρώτα στο Melatron και μετά στους γιατρούς και τις νοσοκόμες του Νοσοκομείου Αναφορών.

Source