Οι κάτοικοι Ker είναι οι πρώτοι κάτοικοι της Πάφου που εμβολιάστηκαν (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Οι κάτοικοι του Γηροκομείου Kisenerga ήταν οι πρώτοι κάτοικοι της Πάφου που εμβολιάστηκαν κατά του COVID-19 σήμερα, εκφράζοντας τα συναισθήματά τους, λέγοντας ότι ήλπιζαν για ένα καλύτερο αύριο μακριά από την επιδημία του κοροναϊού.

Μιλώντας σε δημοσιογράφους, ο Νικόλαος Κομοδρόμου Χριστοδούλου, επικεφαλής του Κέντρου Φροντίδας Ηλικιωμένων Kisenerga, δήλωσε ότι οι εμβολιασμοί ολοκληρώθηκαν χωρίς προβλήματα, με την ειδική συνεργασία των ηλικιωμένων, η οποία φιλοξενήθηκε στο Κέντρο Φροντίδας Ηλικιωμένων. Σύμφωνα με τον κ. Κομοδρόμου, οι νοσοκόμες του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου έφτασαν στο Άσυλο 08. Περίπου την ηλικία των 45 ετών, άρχισε աստանի ο εμβολιασμός του ασύλου για τους ηλικιωμένους. Είπε ότι όλα πήγαν ομαλά χωρίς προβλήματα. Ήθελε αυτά τα εμβόλια να είναι η αρχή του κοροναϊού, που πλήττει όλη την ανθρωπότητα, αλλά ειδικά τους ηλικιωμένους ηλικίας 60 և 70 ετών.

Ερωτηθείς πώς οι συγγενείς των ηλικιωμένων που φιλοξενούνται στο καταφύγιο αντέδρασαν στους εμβολιασμούς τους, ο κ. Κομοδρόμου είπε «ήρεμα».

Εμβόλιο:

Σημείωσε ότι οι ηλικιωμένοι περιμένουν τη στιγμή του εμβολιασμού τους, επειδή “οι περισσότεροι από αυτούς καταλαβαίνουν, κατανοούν την κατάσταση, γνωρίζουν τι συμβαίνει, γνωρίζουν την κυκλοφορία της επιδημίας, θέλουν να εμβολιαστούν για να λάβουν τους συγγενείς τους, τα παιδιά τους, τους δικούς τους ανθρώπους”. :

Τελικά πρόσθεσε ότι δεν καταγράφηκε κανένα περιστατικό ούτε μεταξύ του προσωπικού ούτε των κατοίκων λόγω των πολύ αυστηρών μέτρων που ελήφθησαν και ευχήθηκε να πλησιάσει το τέλος της επιδημίας.
,
Από τους 19 κατοίκους, συνέχισε, 15 εμβολιάστηκαν, σημειώνοντας ότι όσοι δεν εμβολιάστηκαν εγείρουν το ζήτημα του φόβου όχι για το εμβόλιο, αλλά για την ένεση και το «δάγκωμα».

Source