Οι Καζακστάν καλωσόρισαν το νέο έτος με παγοδρομία

Διαφήμιση

NUR SULTAN (AA) – Οι πολίτες στο Nur Sultan, την πρωτεύουσα του Καζακστάν, μπήκαν στο 2021 απολαμβάνοντας πατινάζ στον πάγο και έλκηθρο σε πάρκα.

Στο Καζακστάν, η νέα χρονιά γιορτάστηκε στο πλαίσιο του νέου τύπου περιορισμών κοροναϊού (Kovid-19).

Στην πρωτεύουσα Nur Sultan, οι άνθρωποι καλωσόρισαν τη νέα χρονιά απολαμβάνοντας πατινάζ στον πάγο και έλκηθρο στα πάρκα, αν και η θερμοκρασία του αέρα μειώθηκε σε 30 βαθμούς κάτω από το μηδέν.

Ο Πρόεδρος του Καζακστάν Κασίμ Τόμερτ Τοκάγιεφ γιόρτασε την Πρωτοχρονιά του λαού στην ομιλία του προς το έθνος.

Ο Τοκάγιεφ, δηλώνοντας ότι το Καζακστάν, όπως και όλες οι χώρες του κόσμου, είχε μια σκληρή δοκιμασία το 2020, είπε: «Χάσαμε πολλούς πολίτες στην επιδημία. Μεταξύ αυτών είναι οι πολύτιμοι πολίτες μας που συμβάλλουν στην ανάπτυξη της χώρας μας. ” είπε.

Υπενθυμίζοντας ότι είναι το 30ο έτος της ανεξαρτησίας του Καζακστάν το 2021 και θα εισέλθει σε μια νέα δεκαετία ανάπτυξης, ο Tokayev είπε, “Πραγματικά μπαίνουμε σε μια σημαντική περίοδο. Θα συνεχίσουμε να ενισχύουμε τη δύναμη του Καζακστάν. Θα προστατεύσουμε τα εθνικά μας συμφέροντα με κάθε τρόπο.” χρησιμοποίησε τις εκφράσεις.

Νομική προειδοποίηση:

Όλα τα δικαιώματα των δημοσιευμένων ειδήσεων, στηλών, φωτογραφιών, σειρών άρθρων και όλων των ειδών έργων ανήκουν στον Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş. Ακόμα και αν εμφανίζεται η πηγή, ολόκληρη η εργασία δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς ειδική άδεια.

.Source