Οι κατασκευές της TOGG ανέρχονται: το μεγάλο έργο θα παρακολουθείται ζωντανά

Ο πρωθυπουργός Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Προύσα, Gemlik στις 18 Ιουλίου 2020 με τη συμμετοχή στο ίδρυμα του εργοστασίου υψηλής τεχνολογίας της Τουρκίας θα παράγει το πρώτο εγχώριο αυτοκίνητο που ρίχτηκε. Παρά την πανδημία, η κατασκευή συνεχίζεται με πλήρη ταχύτητα. Μετά την ολοκλήρωση των έργων υποδομής του βαφείου, της ενέργειας, του αμαξώματος και των κτιρίων εισόδου, οι εργασίες ενίσχυσης του εδάφους και υπερκατασκευής συνεχίζονται χωρίς επιβράδυνση. Η κατασκευή, με συνολικά 1500 εργάτες, παρατηρήθηκε από τον αέρα με ένα drone.

Ενώ η εργασία στο εργοστάσιο έχει προγραμματιστεί να ολοκληρωθεί έως το 2021, στοχεύει στην παραγωγή της μπαταρίας του οχήματος που θα είναι εκτός ζώνης στο τέλος του 2022 στο Gemlik. Το εργοστάσιο, το οποίο είναι εγκατεστημένο σε έκταση 1,2 εκατομμυρίων τετραγωνικών μέτρων και έχει κλειστή έκταση 230 χιλιάδων τετραγωνικών μέτρων, θα απασχολεί σταδιακά συνολικά 4 χιλιάδες 300 άτομα έως το 2023. Ενώ η εγκατάσταση έχει ετήσια παραγωγική ικανότητα 175 χιλιάδων μονάδων, στοχεύει να παράγει συνολικά 1 εκατομμύριο αυτοκίνητα από 5 διαφορετικά μοντέλα σε 10 χρόνια.

İΗΑ

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΑΙ ΣΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΠΡΕΤΑ

Η TOGG ξεκίνησε μια ζωντανή μετάδοση 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, προκειμένου να μπορεί να παρακολουθεί τις τρέχουσες δραστηριότητες στην εγκατάσταση Gemlik χωρίς επιβράδυνση. Ενώ η εργασία που έγινε και πρέπει να γίνει στην εγκατάσταση Gemlik μοιράζονταν κατά καιρούς στους λογαριασμούς κοινωνικών μέσων της TOGG, τώρα προσφέρεται μια υπηρεσία ζωντανής μετάδοσης για όσους θέλουν να παρακολουθούν συνεχώς το έργο. Με τη ζωντανή μετάδοση που ξεκίνησε από τον λογαριασμό YouTube της TOGG, η εργασία μπορεί να προβληθεί οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας.

İΗΑ

Μετά την ανακοίνωση ότι το εργοστάσιο θα κατασκευαστεί στο Gemlik, οι τιμές γης στην περιοχή άρχισαν να αυξάνονται. Αναφέροντας ότι 1 στρέμμα γης έχει φτάσει το 1 εκατομμύριο, ο επικεφαλής της Gençali Neighborhood Mürvet Günay, δίπλα στο εργοστάσιο αυτοκινήτων, δήλωσε: «Προηγουμένως, αυτές οι τιμές δεν είχαν ζητηθεί. Αλλά όταν το εργοστάσιο άρχισε να χτίζεται, αυξήθηκε σε αυτές τις τιμές. Εάν έρθει η ζώνη, οι τιμές θα αυξηθούν ακόμη περισσότερο. Το εργοστάσιο φυσικά θα είναι επωφελές για τη γειτονιά, την περιοχή και την πόλη μας όσον αφορά την απασχόληση. Επιπλέον, πιστεύω ότι η μη προγραμματισμένη κατασκευή θα αποτραπεί με σχέδια ζωνών. Δεν νομίζω ότι η γεωργία θα τελειώσει. Όσοι θέλουν να το κάνουν θα συνεχίσουν να το κάνουν ξανά στον τομέα του. Όσοι πιστεύουν ότι το εργοστάσιο θα αναπτυχθεί στο μέλλον και θα μετακινηθούν στην περιοχή Kumsaz έχουν λάθος. Επειδή υπάρχει χώρος 4 εκατομμυρίων τετραγωνικών μέτρων για το εργοστάσιο. “Μόνο 1 εκατομμύριο τετραγωνικά μέτρα χρησιμοποιούνται αυτή τη στιγμή”, είπε.

Ο γερμανικός τύπος δεν μπόρεσε να τελειώσει το tOGGer τραγουδώντας τους επαίνους: προκλήσεις Τουρκίας, Tesla και Volkswagen

ΚΟΣΜΟΣ

Ο γερμανικός τύπος δεν μπόρεσε να τελειώσει

Ένα άλλο όνομα έκπληξης για το εγχώριο αυτοκίνητο: Ο παγκοσμίου φήμης σχεδιαστής Murat Günak έγινε ο TOGG Design Leader

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ένα άλλο όνομα έκπληξης για το εγχώριο αυτοκίνητο: Ο παγκοσμίου φήμης σχεδιαστής Murat Günak έγινε ο TOGG Design Leader

Νέα εξέλιξη στο εγχώριο αυτοκίνητο: Η Karel θα κάνει την παραγωγή της

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Νέα ανάπτυξη στο εγχώριο αυτοκίνητο: Η Karel θα κάνει την παραγωγή της

Η κατασκευή του εργοστασίου TOGG προχωρά γρήγορα

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Η κατασκευή του εργοστασίου TOGG προχωρά γρήγορα

Νέο μερίδιο από το TOGG: Οι μελέτες έχουν ολοκληρωθεί

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Νέο μερίδιο από το TOGG: Οι μελέτες έχουν ολοκληρωθεί

Ο σταθμός φόρτισης TOGG είναι έτοιμος πριν από την πώληση

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ο σταθμός φόρτισης TOGG είναι έτοιμος πριν από την πώληση

.Source