Οι καταστηματάρχες το περιμένουν για επισκευή Μακαρίου (ΒΙΝΤΕΟ)

Μαρία Ανδρονίκου
Η ανακατασκευή της Λεωφόρου Μακαρίου βρίσκεται σε εξέλιξη, η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 7 Δεκεμβρίου.

Ξεκίνησε τον περασμένο Ιούλιο, το μεγάλο στοίχημα είναι ότι θα παραδοθεί στις 7 Δεκεμβρίου, οπότε μπορούμε να το απολαύσουμε τα επόμενα Χριστούγεννα εδώ, στην ανακαινισμένη λεωφόρο Makariu.

Μιλώντας στο Δήμο Λευκωσίας για την πλήρη «εξάλειψη» της περιοχής.

Χρύσανθος Φάκας – Σύμβουλος του Δημάρχου
“Θα είναι ισότιμη περιοχή, θα έχουμε 2 λωρίδες σε καθεμία από τις 3-4 υπάρχουσες λωρίδες οχημάτων, τα μεγάλα, όμορφα πεζοδρόμια όπως η οδός Στασικράτους θα ισοπεδωθούν, ο στόχος είναι να δημιουργηθούν εμπορικά ελκυστικές υπαίθριες αγορές. κέντρο. “

Αναπόφευκτα, τα έργα ανακαίνισης είχαν αρνητικό αντίκτυπο στη συμμετοχή των ατόμων στα περισσότερα καταστήματα και οι περισσότεροι καταστηματάρχες έχουν δείξει κατανόηση.

Γκάστον Γεωργίου – Πρόεδρος του Συλλόγου Καταστημάτων Μακαρίου
“Είναι λογικό όταν υπάρχει ένα εργοτάξιο για σύγχυση. Πρέπει να περιμένουμε, πρέπει να υπομείνουμε. Ένα έργο γίνεται εδώ, իծը το έργο είναι πολύ σοβαρό. “Όποιος έρχεται θα έρθει, θα έρθει, θα έρθει ο δρόμος, σίγουρα υπάρχουν προβλήματα, σίγουρα υπάρχουν καταγγελίες.”

Στο τέλος του προγράμματος Hopes, έθεσαν τις ελπίδες τους εγκαίρως χωρίς καθυστέρηση

Γκάστον Γεωργίου – Πρόεδρος του Συλλόγου Καταστημάτων Μακαρίου
“Πρέπει να τελειώσει, η ταχύτητα θα μας δώσει μια καλύτερη μέρα, θα δώσει μια καλύτερη αγορά. Θέλουμε να τη διατηρήσουμε όσο μπορούμε για να φτάσουμε στις καλύτερες μέρες.”

Μέχρι στιγμής, ωστόσο, πολλές εταιρείες που δεν μπόρεσαν να αντέξουν το οικονομικό σοκ των τελευταίων μηνών λόγω της επιδημίας του κοραναϊού έχουν αναγκαστεί να κλείσουν.

Source