“Οι κλοπές ειδήσεων θα εκτίθενται

Οκτώ συνδικάτα, ενώσεις και συνδικάτα που οργανώθηκαν στον τύπο δημοσίευσαν κοινή δήλωση για την «κλοπή εργασίας και ειδήσεων»

Στη δήλωση, αναφέρθηκε επίσης ότι έχουν εμφανιστεί δεκάδες νέες διευθύνσεις με το όνομα “διαδικτυακά μέσα” καθώς και “εργατική και κλοπή ειδήσεων” που δεν δημιουργούν εταιρικές επενδύσεις, παραγωγή ή απασχόληση.

Η δήλωση ανέφερε, “Πιστεύουμε ότι η μόνη λέξη που θα περιγράφει τη δημοσίευση των ειδήσεων που ετοίμασαν οι δημοσιογράφοι μετά από ημέρες ή ώρες έρευνας και προσπάθειας είναι η” κλοπή “, η οποία μπορεί να αντιγραφεί και να δημοσιευτεί σε έναν άλλο ιστότοπο λίγα λεπτά μετά τη δημοσίευση, έως το σημείο του κόμμα ή ακόμη και τα σφάλματα διόρθωσης

Στη δήλωση ότι ο ιστότοπος που θα παραθέσει από τις ειδήσεις ή θα χρησιμοποιήσει ολόκληρη την είδηση ​​καλείται να χρησιμοποιήσει μόνο την πρώτη πρόταση των σχετικών ειδήσεων και να δώσει απευθείας σύνδεσμο προς τον ιστότοπο όπου αναφέρεται η είδηση, δηλώθηκε ότι η απόφαση να λήφθηκαν μαζί.

Στην κοινή δήλωση που δημοσιεύθηκε από οκτώ ενώσεις και συνδικάτα, τα πέντε βήματα που πρέπει να ληφθούν αναφέρονται ως εξής:

1- Για να ξεκινήσετε μια ξεχωριστή νομική διαδικασία για κάθε κλεμμένη είδηση ​​και περιεχόμενο και να παρακολουθείτε συνεχώς αυτές τις διαδικασίες. Να είσαι οπαδός πριν από το νόμο όλων των προσπαθειών κατά του νόμου περί πνευματικών δικαιωμάτων Fasıl 264 στη νομοθεσία της ΤΔΒΚ.

2- Να αποκαλύπτει αποτελεσματικά κάθε κλεμμένη είδηση ​​και περιεχόμενο, κάθε οργανισμό που έχει κλαπεί και επίσης να ενημερώνει τα ιδρύματα και τους οργανισμούς που διαφημίζουν σε ιστότοπους που χρησιμοποιούν κλεμμένες ειδήσεις.

3- Να διεξαγάγει τον απαραίτητο νομικό αγώνα ενάντια σε εφημερίδες που δεν διαθέτουν δελτίο ταυτότητας, ιδιοκτήτη, διεύθυνση, έγκυρο αριθμό τηλεφώνου και διεύθυνση, εν συντομία, χωρίς στοιχεία επικοινωνίας ή εταιρική ομάδα, σύμφωνα με το άρθρο 15 της ΤΔΒΚ “Εγκλήματα πληροφοριών” Νόμος”. Να κάνουμε μια προσπάθεια παρακολούθησης των εμπορικών δραστηριοτήτων σε αυτόν τον τομέα στο Υπουργείο Οικονομικών.

4- Για να αποτρέψουμε από τους οργανισμούς παρακολούθησης των μέσων να χρησιμοποιούν τα πνευματικά μας έργα χωρίς να πληρώνουν δικαιώματα με το όνομα “παρακολούθηση μέσων”.

5- Να σχηματίσουν ομάδες εργασίας και να αγωνιστούν με οργανωμένο τρόπο ενώπιον μη κυβερνητικών οργανώσεων.

ΕΝΩΣΗ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΚΥΠΡΟΥ

ΤΥΠΟΥ ΣΑΣ

Κύριε

ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΣΠΟΡ

ΕΝΩΣΗ ΚΑΜΕΡΑΝΩΝ ΝΕΩΝ

KTAMS

DEV-İŞ

.Source