Οι κρατήσεις ξενοδοχείων δεν επηρεάζονται από νέες εκδηλώσεις

Τα ξενοδοχεία δεν επηρεάζονται από τις νέες εκδηλώσεις που ανακοίνωσε χθες το Υπουργείο Υγείας για το γεγονός ότι οι κρατήσεις που αναφέρονται αφορούν τον ατομικό αριθμό σε κάθε δωμάτιο, εξήγησε ο Πρόεδρος της PASYXE.

Στις δηλώσεις του μυρμήγκι1:com:,Κι:Ο Φιλόκηπρος Ραβανίδης διευκρίνισε ότι τα νέα διατάγματα δεν κάνουν τη διαφορά στα ξενοδοχεία, καθώς οι κρατήσεις έγιναν είτε από ζευγάρια είτε από οικογένειες.

Ταυτόχρονα, σημείωσε ότι υπήρξαν αρκετές ακυρώσεις τις τελευταίες ημέρες σχετικά με τα μέτρα που έλαβε η κυβέρνηση πριν από τρεις εβδομάδες για τον περιορισμό του χρόνου ταξιδιού και των συγκεντρώσεων.

Ταυτόχρονα, ο κ. Ρουανίδης είπε ότι αυτή η Πρωτοχρονιά δεν θα μοιάζει με άλλη, γιατί είναι μια περίεργη χρονιά λόγω της επιδημίας του κοροναϊού.

Όσον αφορά τις επιφυλάξεις για τις επόμενες μέρες, ο πρόεδρος της ΠΑΣΥΞΕ είπε ότι είναι πολύ περιορισμένοι, κινούνται σε χαμηλά επίπεδα λόγω των τρεχόντων μέτρων.

Τόνισε ότι όλα είναι πολύ δύσκολα φέτος, αλλά τα ξενοδοχεία κάνουν τα πάντα.

Σημειώνεται ότι τα ξενοδοχεία θα είναι ανοιχτά μέχρι τις 23:00 το βράδυ, εκτός από την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, ενώ τα εστιατόρια μέσα στα ξενοδοχεία έχουν το δικαίωμα να φιλοξενήσουν έως 75 άτομα.

Source