Οι κρατήσεις Jet2 για το καλοκαίρι του ’22 αυξάνονται καθώς ανησυχίες παραμένουν για τις προοπτικές των διακοπών φέτος

Ο ταξιδιωτικός πράκτορας Jet2holidays ανέφερε τεράστια αύξηση στις κρατήσεις για το καλοκαίρι του 2022, καθώς η συνεχιζόμενη αβεβαιότητα σχετικά με τους ταξιδιωτικούς κανόνες της Κυβέρνησης του Ηνωμένου Βασιλείου φτάνει στη ζήτηση για διαλείμματα φέτος.

Τα δεδομένα δείχνουν ότι όλοι οι προορισμοί επωφελούνται από τη ζήτηση, με την Τουρκία, την Κύπρο και την Ελλάδα να φαίνονται ιδιαίτερα δημοφιλείς.

Ως αποτέλεσμα της έλλειψης διακοπών κατά τη διάρκεια της πανδημίας, τα δεδομένα από το Jet2 αποκαλύπτουν επίσης ότι οι πελάτες ξοδεύουν περισσότερα για να κάνουν κρατήσεις σε πέντε αστέρων.

Με περισσότερους πελάτες που θέλουν να διασφαλίσουν ότι το πολυαναμενόμενο διάλειμμα δεν θα απογοητεύσει, η εταιρεία έχει δει αύξηση του αριθμού των πελατών που κάνουν κράτηση μέσω της επωνυμίας Indulgent Escapes.

Το Jet2holidays θα λειτουργήσει ένα πολυάσχολο πρόγραμμα τον επόμενο χρόνο, με περισσότερους από 70 προορισμούς ήλιων και πόλεων προς πώληση από τις 10 βάσεις του στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Σε απάντηση σε αυτήν την ισχυρή και συνεχή ζήτηση από τους παραθεριστές του Ηνωμένου Βασιλείου που θέλουν να ξεφύγουν το επόμενο καλοκαίρι, ο ταξιδιωτικός πράκτορας ανακοίνωσε πρόσφατα την έναρξη πτήσεων και διακοπών στη Σαρδηνία και τη Σικελία για το 2022.

Η προσθήκη των δύο ιταλικών νησιών σημαίνει ότι υπάρχουν έξι ολοκαίνουργιοι προορισμοί προς πώληση με τον ταξιδιωτικό πράκτορα και την αεροπορική εταιρεία, όπως η Τουλούζη, η Ισλανδία, το Tivat (Μαυροβούνιο) και η Αθήνα.

Πάνω από αυτά τα νέα θέρετρα, υπάρχουν περισσότερες πτήσεις και διακοπές σε ένα ευρύ φάσμα δημοφιλών προορισμών όπως τα Κανάρια νησιά, ηπειρωτική Ισπανία, Πορτογαλία, Τουρκία, Ελλάδα και Κύπρος.

Ο Steve Heapy, διευθύνων σύμβουλος της Jet2.com και της Jet2holidays, δήλωσε: «Υπάρχει μια τεράστια επιθυμία μεταξύ των παραθεριστών του Ηνωμένου Βασιλείου να ξεφύγουν στις διακοπές τους.

“Οι πελάτες συνεχίζουν να κοιτάζουν μπροστά με πραγματική εμπιστοσύνη και, καθώς και να κάνουν κράτηση στην απόδραση τους για αυτό το καλοκαίρι, είναι σαφές από τα δεδομένα των κρατήσεων ότι επιδιώκουν επίσης να διασφαλίσουν αυτές τις σημαντικές διακοπές για το καλοκαίρι ’22.

“Όλα τα οφέλη των πακέτων διακοπών που απολαμβάνουν οι πελάτες μέσω της κράτησης με το Jet2holidays, σε συνδυασμό με την ανάγκη για τους ανθρώπους να δώσουν κάτι στον εαυτό τους, αποδεικνύεται εξαιρετικά ελκυστικό και αυτό πυροδότησε την έντονη ζήτηση για τις καλοκαιρινές πακέτες διακοπών του22.

“Όπως πάντα, ανταποκριθήκαμε σε αυτό το αίτημα προσθέτοντας περισσότερους προορισμούς και προσθέτοντας επιπλέον πτήσεις και διακοπές στα πιο δημοφιλή σημεία ηλιοφάνειας.”

.Source