Οι μαθητές δεν θα επιστρέψουν στα γραφεία τους μέχρι τις 10 Ιανουαρίου 2021

Το διάταγμα, εκτός από την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, απαγορεύεται από σήμερα, 29 Δεκεμβρίου, στις 6 μ.μ. Από το 00 έως τις 10 Ιανουαρίου, η παρουσία ατόμων σε σπίτια εκτός του μόνιμου πληθυσμού θα απαιτήσει τις τηλεπικοινωνίες για το δημόσιο / δημόσιο τομέα από αύριο, συμβουλεύει τον ιδιωτικό τομέα, εάν είναι δυνατόν, να διευκολύνει το προσωπικό για οικιακές εργασίες.

Όπως ανακοίνωσε το Υπουργείο Υγείας, λόγω της πρόσφατης κακής επιδημιολογικής εικόνας στην Κύπρο, προκειμένου να περιοριστεί η εξάπλωση του ιού στην κοινότητα, απαγορεύεται σήμερα, το 2020. 29 Δεκεμβρίου, 6 μ.μ., έως τις 10 Ιανουαρίου 2021. την παρουσία σπιτιών άλλων ανθρώπων από τους μόνιμους κατοίκους.

Το Υπουργείο Υγείας ρυθμίζει την εξαίρεση της μη μόνιμης διαμονής στα κέντρα φροντίδας ανηλίκων με αναπηρία για την περίοδο / περίοδο κατά την οποία η φυσική παρουσία των γονέων είναι απαραίτητη στον τόπο εργασίας τους για να βοηθήσει άτομα με αναπηρία. (διαχείριση ναρκωτικών, φροντίδα ανθρώπων, προμήθεια τροφίμων κ.λπ.).

Δηλώνει ότι αυτά τα άτομα πρέπει να λάβουν όλα τα μέτρα προσωπικής προστασίας, να παραμείνουν μόνο για εύλογο χρονικό διάστημα απαραίτητο για τη φροντίδα του ατόμου, ώστε να μην τον θέσουν σε κίνδυνο.

Το Υπουργείο Υγείας διευκρινίζει ότι μόνο για τις 31 Δεκεμβρίου 2020, επιτρέπεται η παρουσία του σπιτιού εκτός από τους μόνιμους κατοίκους, υπό την προϋπόθεση ότι προέρχονται από δύο μόνο οικογένειες, υπό την προϋπόθεση ότι ο συνολικός αριθμός του σπιτιού δεν υπερβαίνει τα 10 άτομα, συμπεριλαμβανομένων των ανηλίκων.

Περισσότερα: https://www.alphanews.live/cyprus/idoy-diatagma-toy-yp-ygeias-gia-ta-nea-ektakta-metra

Source