Οι μαθητές επιστρέφουν στις τάξεις με υπεύθυνη στάση (VIDEO)

Από τη Monica Kurufex

Μετά από ένα μήνα στο σπίτι, οι μαθητές κάθισαν ξανά στα σχολικά τους γραφεία.

Χαράλαμπος Διονυσίου – Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Γονέων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης
«Δεν υπήρχαν συγκεκριμένα προβλήματα, αντίθετα, μπορούμε να πούμε, όπως αναφέρατε, և δεν χρειάστηκε να κάνετε ένα γρήγορο αρνητικό τεστ για να ανοίξετε ένα σχολείο, αλλά, παρ ‘όλα αυτά, οι περισσότεροι μαθητές σημείωσαν πρόοδο τις προηγούμενες ημέρες, έτσι ότι θα μπορούσαν να έρθουν στο σχολείο ομαλά. “

Στην επόμενη περίοδο, οι εκπαιδευτικοί αναμένουν τη συνέχιση της υπεύθυνης στάσης που έδειξαν οι μαθητές μας την πρώτη ημέρα.

Για παράδειγμα, οι μαθητές του δημοτικού σχολείου χθες ένιωθαν σαν να είχαν επιστρέψει από τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Σωτήρης Χριστοφή – Ομοσπονδία Γονέων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης
Πάρα πολλά μωρά χαμόγελα. είδαν τους συμμαθητές τους, τους φίλους τους, ακόμη και τους δασκάλους τους για πολύ καιρό. Συνειδητοποιείτε ότι αυτό το συναίσθημα αφορά τα μικρά παιδιά μετά από τόσες μέρες στη φυλακή.

Ο σύλλογος υπογραμμίζει ότι δεν έγιναν όλα όσα έπρεπε να γίνουν στα σχολεία του δήμου.

Ωστόσο, όπως δείχνουν τα πάντα στο σπίτι, οι μαθητές του γυμνασίου θα μείνουν καθ ‘όλη τη διάρκεια του Φεβρουαρίου και το υπουργείο θα αυξήσει τις ώρες διδασκαλίας.

Το πρώτο μάθημα ξεκινά στις 8 το πρωί και το μάθημα τελειώνει στο 1. Στις 30. Το νέο πρόγραμμα θα πρέπει να τεθεί σε λειτουργία αμέσως անմիջապես το αργότερο την επόμενη Παρασκευή.

Source