Οι μαθητές προσλαμβάνονται σε νοσοκομεία … | Δημοσιογράφος Κύπρος

Οι εκτιμήσεις της κρατικής υπηρεσίας υγειονομικής περίθαλψης ότι δεν αποκλείεται ότι τις επόμενες ημέρες θα έχουμε μια νέα αύξηση του αριθμού των ασθενών στα κρατικά νοσοκομεία θα τον αναγκάσει να καταφύγει σε άλλες επιλογές παράλληλα με την ανάπτυξη κλινών για την πλήρωση των νοσοκομείων.,

Έτσι, αποφασίστηκε ότι στη μεγάλη μάχη που έλαβε χώρα στα νοσοκομεία, θα υπήρχαν περισσότεροι μαθητές νοσηλευτικής οι οποίοι, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του ΟΚΥΠΥ, ο Χαράλαμπος Χαριλάου θα χρησιμοποιούταν για βοήθεια στο πίσω μέρος, παρά στους συμπαγείς θαλάμους των 19 δωματίων.

Από χθες, εν τω μεταξύ, υπήρχε ένα θάλαμο κοραναϊού στο Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου τρία άτομα βρίσκονται υπό θεραπεία. Επιπλέον, η μονάδα εντατικής θεραπείας θα είναι έτοιμη αύριο, η οποία ουσιαστικά αποτελεί επέκταση της μονάδας εντατικής θεραπείας.

Το νέο MAF θα χρησιμοποιηθεί για ασθενείς που έχουν αφαιρέσει το στήθος τους και βρίσκονται στη μονάδα εντατικής θεραπείας. Ο στόχος είναι να αποσυναρμολογηθούν οι δύο ΜΕΘ στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας για να παρέχουν αρκετά κρεβάτια αν χρειαστεί.

Με βάση τον αριθμό των καταγεγραμμένων κρουσμάτων στην κοινότητα, η ΟΚΥΠΥ εκτιμά ότι, όπως είπε ο Χαράλαμπος Χαριλάου στις ΑΝΑΦΟΡΕΣ, είναι πιθανό μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου ο αριθμός των νοσοκομειακών νοσοκομείων να φτάσει τα 240-250 και ο αριθμός των ασθενών στο MSS 40-45.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ.

Source