Οι μελέτες γενικού σχεδίου σεισμού ξεκίνησαν στο Ordu

Διαφήμιση

ORDU (AA) – Οι εργασίες ξεκίνησαν στο πλαίσιο του γενικού σχεδίου σεισμού που εκπονήθηκε από τον Δήμο Ordu Metropolitan

Υπό την ηγεσία του Δήμαρχου του Μητροπολιτικού Δήμου Mehmet Hilmi Güler, καταρτίστηκε ένα γενικό σχέδιο σεισμού μετά την άγνωστη ιστορία των κτιρίων της πόλης και μετά από τις σεισμικές καταστροφές που προκάλεσαν απώλεια ζωής και περιουσίας σε ολόκληρη τη χώρα.

Σε αυτό το πλαίσιο, ο Γενικός Γραμματέας του Μητροπολιτικού Δήμου Coşkun Alp, για την αξιολόγηση και εξέταση των υφιστάμενων κτιριακών αποθεμάτων σε όλη την επαρχία, Πανεπιστήμιο της Κωνσταντινούπολης (ITU) Δρ. Alper First and Research Assistant Dr. Συναντήθηκε με τον Cem Demir.

Στην ομιλία του στην αίθουσα συνεδριάσεων του δήμου, ο Άλπ δήλωσε ότι σύμφωνα με το γενικό σχέδιο του σεισμού, τα επικίνδυνα κτίρια στην πόλη θα καθοριστούν: “Θα έχουμε πληροφορίες για τα κτίρια της πόλης μας διενεργώντας έρευνες στην πόλη με τους δασκάλους μας και τον εντοπισμό επικίνδυνων περιοχών. ” είπε.

Δηλώνοντας ότι καθόταν στην παραλία στο Ordu, ο Alp είπε:

“Η γραμμή βλάβης της Βόρειας Ανατολίας περνά επίσης κοντά μας. Επίσης, η περιοχή Mesudiye βρίσκεται στην σεισμική ζώνη πρώτου βαθμού. Δεν έχουμε πληροφορίες για τα κτίρια του Ordu. Έχουμε κτίρια χτισμένα χωρίς συγκεκριμένες εγκαταστάσεις. Δεν έχουμε απογραφή ή έγγραφο στην πόλη και στον δήμό μας. Τότε θα περπατήσουμε σε αυτές τις επικίνδυνες περιοχές και θα σχεδιάσουμε ποια κτίρια πρέπει να δώσουμε προτεραιότητα. Πιστεύω ότι θα κάνουμε μια χρήσιμη δουλειά για την πόλη μας με αυτό το έργο. “

Καθηγητής Δρ. Ο πρώτος επεσήμανε ότι το Ordu είναι μία από τις επαρχίες που βρίσκονται κοντά στη γραμμή βλαβών της Βόρειας Ανατολίας.

Η Τουρκία είναι τα προβλήματα που σχετίζονται με το οικοδομικό υλικό του Στρατού καθώς και σε όλο το ρεκόρ πρώτα, σημειώθηκε ως εξής:

“Επομένως, οι κίνδυνοι και οι προτεραιότητες πρέπει να αξιολογηθούν σε ολόκληρη την επαρχία και πρέπει να ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα. Μέχρι σήμερα, έχουν γίνει πολλά λάθη, πολλά ζητήματα που ευχόμαστε να γίνουν έτσι, αν γινόταν έτσι.” Λαμβάνοντας υπόψη αυτές τις εμπειρίες, νομίζω ότι θα ήταν πιο συμφέρουσα η εστίαση σε αυτό το ζήτημα. Θα είναι δυνατόν να λάβουμε τα απαραίτητα μέτρα επί τόπου και να λύσουμε το πρόβλημα με γρήγορο και οικονομικό τρόπο. Πρώτον, θα ήταν επωφελές να φτιάξετε ένα ανάλυση κινδύνου βάσει της πόλης, προσδιορισμός των επικίνδυνων περιοχών και κρίσιμων δομών μας και προτεραιότητα σε αυτές. “

Νομική προειδοποίηση:

Όλα τα δικαιώματα των δημοσιευμένων ειδήσεων, στηλών, φωτογραφιών, σειρών άρθρων και όλων των ειδών έργων ανήκουν στον Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş. Ακόμα και αν εμφανίζεται η πηγή, ολόκληρη η εργασία δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς ειδική άδεια.

.Source