Οι μετοχές της Antony Waste Handling Cell θα εγγραφούν στις BSE και NSE σήμερα »TechnoCodex

Πηγή εικόνας: ANTONY-WASTE.COM

Οι Antony Waste Handling Cell μοιράζονται σήμερα για να εισαχθούν στο BSE και στο NSE

Οι μετοχές της Antony Waste Handling Cell θα εισαχθούν στο BSE και στο Εθνικό Χρηματιστήριο την Παρασκευή.

Η αρχική δημόσια προσφορά της εταιρείας (IPO) εγγράφηκε 15 φορές την τελευταία ημέρα της συνδρομής στις 23 Δεκεμβρίου. Με την εγγραφή της IPO σε λίγες ώρες από το άνοιγμα στις 21 Δεκεμβρίου, η εταιρεία προσχώρησε στους οίκους Burger King India και Mrs Bectors Food Ειδικότητες των οποίων οι προσφορές υπεγράφησαν επίσης μέσα σε λίγες ώρες από το άνοιγμα.

Ο Antony Waste Handling Cell είναι ο κορυφαίος παίκτης στις υπηρεσίες διαχείρισης στερεών αποβλήτων στη χώρα.

Το IPO Rs 300 εκατομμυρίων έλαβε προσφορές για 10.02.71.821 μετοχές έναντι του μεγέθους προσφοράς 66.66.342 μετοχών, σύμφωνα με τα στοιχεία της NSE.

Το τμήμα για ειδικούς θεσμικούς αγοραστές (QIBs) εγγράφηκε 9,67 φορές, μη θεσμικοί επενδυτές 18,69 φορές και ιδιώτες επενδυτές λιανικής (RIIs) 16,55 φορές.

Η αρχική δημόσια προσφορά ήταν μια νέα έκδοση 85 εκατομμυρίων Rs και μια προσφορά για πώληση 68,24.933 μετοχών. Το εύρος τιμών για την προσφορά ήταν στα 313-315 Rs ανά μετοχή. Η Equirus Capital Private Limited και η IIFL Securities Limited ήταν οι διαχειριστές της προσφοράς.

Τα έσοδα από το νέο τεύχος θα χρησιμοποιηθούν για συγχρηματοδότηση έργου απόβλητα προς ενέργεια στο Pimpri Chinchwad, Maharashtra, μέσω επενδύσεων σε θυγατρικές, μείωση των ενοποιημένων δανείων της εταιρείας και γενικός εταιρικός σκοπός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Η IPO της Burger King India εγγράφηκε πάνω από 156 φορές την τελευταία ημέρα της πώλησης μετοχών

Τελευταίες επιχειρηματικές ειδήσεις

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ ΝΕΑ GOOGLE

Πηγή

Source