Οι μισθοί πληρώνονται! – Κυπριακός αγγελιοφόρος

Ο Υπουργός Οικονομικών Dursun Oğuz προέβη σε αξιολογήσεις σχετικά με την ημερήσια διάταξη συμμετέχοντας στο πρόγραμμα «Günaydın Haber Kıbrıs», το οποίο μεταδόθηκε στην τηλεοπτική τηλεόραση Haber Kıbrıs και παρουσιάστηκε και προετοιμάστηκε από τον Hüseyin Ekmekçi, μέσω τηλεφωνικής σύνδεσης.

“Σήμερα οι συντάξεις θα καταβάλλονται στο κοινό την Παρασκευή”
Λέγοντας, «Η χώρα και τα οικονομικά δυσκολεύονται…», ο Oğuz είπε ότι το κλείσιμο δεν ήταν μια αναμενόμενη κατάσταση τον Ιανουάριο, αλλά ότι έκλεισε, επομένως εμφανίστηκε ένα απροσδόκητο έλλειμμα στα οικονομικά.

Επισημαίνοντας ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με τους μισθούς, ο υπουργός Οικονομικών Dursun Oğuz επεσήμανε ότι οι συντάξεις καταβάλλονται σήμερα και οι δημόσιοι υπάλληλοι θα πληρώνονται την Παρασκευή.

“Πρέπει να δώσετε θετικά μηνύματα”
Υπογραμμίζοντας ότι παρόλο που οι οικονομικές συνθήκες είναι στενές, ορισμένοι λόγοι μειώνουν τα κίνητρα, είπε ο Oğuz: «Υπό αυτές τις συνθήκες, πρέπει να υπάρχει ένας οικονομικός κύκλος, όχι να ονειρεύεται. Αναπόφευκτα, το κίνητρο μειώνεται… Είναι απαραίτητο να μιλάμε για τέτοια θέματα καθώς έρχεται η μέρα. Δεν κάνουμε τα πάντα κρυφά ούτως ή άλλως. Δεν είναι σωστό να δίνεις αρνητικό αέρα. Πρέπει να δώσουμε θετικά μηνύματα… »είπε.

Source