“Οι μονάδες εντατικής θεραπείας είναι πολύ μεγάλες

Ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον:

Ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον δήλωσε ότι η Εθνική Υπηρεσία Υγείας (NHS) βρίσκεται “σε πολύ δύσκολη κατάσταση” λόγω της επιδημίας του κοροναϊού.

Ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον:

Ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον δήλωσε σε δήλωση προς την κοινοβουλευτική επιτροπή ότι η Εθνική Υπηρεσία Υγείας (NHS) βρίσκεται “σε πολύ δύσκολη κατάσταση”.

Υπογραμμίζοντας ότι το προσωπικό τους αισθάνεται «τεράστια» πίεση, ο Τζόνσον είπε: «Εάν ρωτήσετε πότε θα ξεπεραστεί η ικανότητα των μονάδων εντατικής θεραπείας, δεν μπορώ να κάνω πρόβλεψη, αλλά μπορώ να πω ότι οι μονάδες εντατικής θεραπείας διατρέχουν μεγάλο κίνδυνο και πρέπει να μειώσουμε την πίεση στο NHS. Υπάρχει μόνο ένας τρόπος να το κάνουμε αυτό. για να συνεχίσετε την καραντίνα. ” είπε.

Ο ΡΕΚΟΡ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΜΒΙ

Στην Αγγλία ΚορωνοϊόςΜετά την εμφάνιση ενός πιο γρήγορα διαδεδομένου τύπου φήμης, άρχισαν να παρατηρούνται σοβαρές αυξήσεις σε περιπτώσεις και θύματα.

Στη συνέχεια, η χώρα βρισκόταν ξανά σε καραντίνα από τις 5 Ιανουαρίου και ο πρωθυπουργός Τζόνσον ζήτησε από το κοινό να μην “βγει στους δρόμους”.

Κορωνοϊός 1564 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους τις τελευταίες 24 ώρες λόγω της «υψηλότερης καθημερινής απώλειας ζωής στη χώρα μέχρι τώρα».

Η Βρετανία βρίσκεται στη θέση “της χώρας με τον μεγαλύτερο αριθμό θανάτων στην Ευρώπη” με 84 χιλιάδες 767 θύματα.

Άλλες ειδήσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο

.Source