Οι νέοι θα αποφασίσουν τη συνέχιση …

Υπάρχουν πολλές συζητήσεις για την αλλαγή του μοντέλου ΑΕΚ, καθώς για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια της προεδρίας του Άνδρου Καραπατάκη, ο προπονητής διαχειρίζεται τις μεταφορές και όχι κάποιο τεχνικό διευθυντή. Η ηγεσία των Κίτρινων Πρασίνων έλαβε τη μεγάλη απόφαση για αλλαγή, ελπίζοντας ότι θα ήταν δικαιολογημένη.

Τώρα οι κίτρινες-πράσινες χειμερινές προσθήκες έχουν τελειώσει με την εξαγορά του Oel Mall, με τους Fredrik Haugen, Nils Satterden και Kevin Lafrance. Ο Ελβετός τερματοφύλακας, ο Νορβηγός μέσος, ο βελγικός αριστερός μέσος, ο Γάλλος αμυντικός, αρχικά από την Αϊτή, θα γίνει αργότερα το πρώτο τεστ μεταφοράς του Σοφρόνη Αυγουστί.

Είναι κατανοητό ότι ο Κύπριος προπονητής κινήθηκε στις γενικές πιθανότητες ρίσκου. Με την έννοια ότι επέλεξε δύο νεοεισερχόμενους στα στάδια της Κύπρου և άλλοι πολύ εξοικειωμένοι. Οι Haugen-Sutterden περνούν τις πρώτες εβδομάδες τους στη χώρα μας, ενώ οι Mol και Lafrance βρήκαν το τρίτο και τέταρτο ποδοσφαιρικό σπίτι στην Κύπρο, αντίστοιχα. Ο Ελβετός τερματοφύλακας έγινε μέλος της Paphos FC և Apollon (ουσιαστικά τον Αύγουστο), ενώ ο Γάλλος έπαιξε για την AEL και την APOEL և Paphos FC.

Σε κάθε περίπτωση, εάν οι τέσσερις μεταφορές τον Ιανουάριο ξεπλένουν τον προπονητή NPP, η διοίκηση θα έχει όλους τους λόγους να ενοποιήσει το νέο μοντέλο εργασίας. Διαφορετικά, φυσικά, θα σκεφτεί πώς να κινηθεί το καλοκαίρι.

Πηγή: Σκοπός:

,Source