Οι νέοι νικητές της Koopbank παραδόθηκαν σε χρυσό πλήρους Δημοκρατίας

Οι νικητές της νέας χρονιάς της Koopbank παραδόθηκαν σε χρυσό πλήρους Δημοκρατίας

Στο πλαίσιο της νέας εκστρατείας της Koopbank, 10 άτομα έλαβαν χρυσά νομίσματα πλήρους Δημοκρατίας …

Οι νικητές της νέας χρονιάς της Koopbank παραδόθηκαν σε χρυσό πλήρους Δημοκρατίας

ΕΝΑ-
ΕΝΑ
Α +

Στο πλαίσιο της καμπάνιας της Πρωτοχρονιάς της Koopbank, 10 άτομα κέρδισαν το Full Republic Gold στη λαχειοφόρο αγορά μεταξύ των χρηστών καρτών OptimumCard και Koop24. Οι νικητές του Full Republic Gold καθορίστηκαν με το σχέδιο που πραγματοποιήθηκε παρουσία του Notary İbrahim Mısırlıoğlu στο κτίριο της έδρας της Koopbank στη Λευκωσία. Οι νικητές έλαβαν το χρυσό τους από τους διευθυντές της Koopbank.

ΠΛΗΡΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΧΡΥΣΟΣ ΓΙΑ 10 ΑΤΟΜΑ

Μεταξύ 01 Δεκεμβρίου 2020 και 31 Δεκεμβρίου 2020, οι χρήστες καρτών OptimumCard και Koop24 ​​κέρδισαν λαχείο με κάθε 100 TL των αγορών τους από τις συσκευές Optimum POS. Στο σχέδιο που πραγματοποιήθηκε παρουσία συμβολαιογράφου, οι ακόλουθοι τυχεροί νικητές έλαβαν το Full Republic Gold.

1- Fatma Ergun

2-Arzu Ozön

3-Αλί Μπαϊρακτάρ

4-Asset Bulutbeyaz

5 – Angel Sule Aker

6- Ibrahim Berkay

7-Fethi Bulut

8-Yesim Aytan

9-Sevda κίτρινο

10-Fatma Altıncıoğlu

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΚΑΙ ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΗΝ ΣΤΑΣΕΤΕ

Ο Διευθυντής Διαφήμισης και Δημοσίων Σχέσεων της Koopbank Kemal Kerem δήλωσε στη δήλωσή του ότι οι εκστρατείες της Koopbank, της κορυφαίας τράπεζας της χώρας, θα συνεχιστούν το 2021 όπως κάθε χρόνο. Ανέφερε επίσης την άνευ προηγουμένου εκστρατεία εκτόξευσης του HEPi, του νέου τεχνολογικού προϊόντος της τράπεζας, της εφαρμογής mobile wallet.

ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΚΑΙ ΚΑΡΤΕΣ ΜΕ HEPI ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ WALLET

Στην εφαρμογή κινητού πορτοφολιού HEPi, τα χρήματα μπορούν να μεταφερθούν από πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες όλων των τραπεζών στο πορτοφόλι, καθώς και οι πελάτες της Koopbank έχουν την ευκαιρία να μεταφέρουν όλους τους τραπεζικούς λογαριασμούς τους και τις κάρτες Optimum και Koop24 ​​στα κινητά τους τηλέφωνα και να τις συλλέξουν σε ένα μόνο πορτοφόλι. Οι χρήστες του HEPi μπορούν να κάνουν τις συναλλαγές πληρωμής τους με τρόπο ανέπαφο και ασφαλή, διαβάζοντας έναν κωδικό QR (κωδικός QR) στη συσκευή POS με τα κινητά πορτοφόλια τους. Η μεταφορά χρημάτων γίνεται πολύ πιο πρακτική με το HEPi.

Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ ΕΩΣ 2500 TL ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ

Ο Kerem δήλωσε ότι η εφαρμογή HEPi προσφέρθηκε σε χρήστες με διαφορετική εκστρατεία εκκίνησης από τις αντίστοιχες. Έδωσε τα καλά νέα ότι οι χρήστες HEPi και HEPi Student θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν HEPiCiK έως και 2500 TL μετά την αγορά από συμβαλλόμενους εμπόρους χρησιμοποιώντας τα υπόλοιπα πορτοφολιών κινητής τηλεφωνίας τους και δήλωσε ότι η καμπάνια θα ισχύει σε πολλούς διαφορετικούς τομείς έως τις 31 Μαρτίου 2021.

Άλλα ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΝΕΑ

.Source