Οι νέοι οδηγούσαν υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών στη Λάρνακα

Στη Λάρνακα, οι νέοι οδηγούσαν υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών. Στην πόλη της Λάρνακας, στην πολιτεία, στις 5-8 Μαρτίου, υποβλήθηκαν 271 καταγγελίες για διάφορες παραβιάσεις της κυκλοφορίας σε τρεις ημέρες.

Στη Λάρνακα, η αστυνομία βρήκε έναν 20χρονο άνδρα με ναρκωτικά, έναν 19χρονο άνδρα που οδηγούσε υπό την επήρεια ναρκωτικών, ενώ δύο άλλοι 24 և 26 ετών οδήγησαν υπό την επήρεια αλκοόλ. ,

Όπως είπε ο Harris Hatsigiasemi, επικεφαλής του Τμήματος Κυκλοφορίας Λάρνακας, στην ΚΥΠΕ, «πραγματοποιήθηκαν συνολικά 271 παραβιάσεις κατά τη διάρκεια των τριών ημερών της 5-8 Μαρτίου στην πολιτεία της Λάρνακας կանխ για τον έλεγχο των θανατηφόρων τροχαίων ατυχημάτων».

Συγκεκριμένα, είπε ότι «το απόγευμα της Κυριακής στις 4.15 μ.μ. τα μέλη του Τμήματος Κυκλοφορίας Λάρνακας σταμάτησαν στη Λάρνακα, ένα αυτοκίνητο στο οποίο κάθονταν πέντε άτομα ηλικίας 19 έως 20 ετών».

Πρόσθεσε ότι «κατά τη διάρκεια της επιθεώρησης, διαπιστώθηκε ότι υπήρχε μια έντονη ύποπτη μυρωδιά από το αυτοκίνητο, η οποία προκάλεσε εύλογες υποψίες μεταξύ των μελών της τροχαίας της FFIC για αναζήτηση στο αυτοκίνητο. Κατά τη διάρκεια της έρευνας, μέλη της τροχαίας της Tra βρήκαν μια τσάντα που περιέχει ναρκωτικά κοντά στον οδηγό του 20χρονου αυτοκινήτου.

Το κορίτσι συνελήφθη και παραδόθηκε στα μέλη του YKAN, τα οποία συνεχίζουν την έρευνά τους για την παράνομη κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών. «Ο 20χρονος πέρασε ένα προκαταρκτικό τεστ με θετική νότα», είπε. »:

Σύμφωνα με τον κ. Χατζησιάμη, ένα άλλο αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 19χρονος άνεργος από τη Λάρνακα βρέθηκε ως μέρος του νόμου για τις μολυσματικές ασθένειες. “Όταν το αυτοκίνητο σταμάτησε για επιθεώρηση, μέλη της τροχαίας Tra υποψιάστηκαν ότι ο νεαρός άνδρας είχε χρησιμοποιήσει ναρκωτικά. Πραγματοποιήθηκε μια προκαταρκτική δοκιμή με θετική σημείωση.”

Ο νεαρός συνέχισε. “Μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα της LFNAC στη Λάρνακα, όπου του δόθηκε μια τελική δοκιμή ναρκωτικών. Ενώ περιμένει τα αποτελέσματα της εξέτασης, το αυτοκίνητό του αφαιρέθηκε πριν υποβάλει τα απαραίτητα έγγραφα για να το αποκτήσει.”

Τόσο ο 20χρονος όσο και ο 19χρονος αφέθηκαν ελεύθεροι για να εμφανιστούν στο δικαστήριο σε μεταγενέστερο στάδιο.

Σύμφωνα με τον Harris Hatsigiasemi, ως μέρος του ελέγχου που διενεργήθηκε για την πρόληψη θανατηφόρων τροχαίων ατυχημάτων στην πόλη της Λάρνακας, βρέθηκαν δύο νέοι αλλοδαποί υπό την επήρεια αλκοόλ στις 5-8 Μαρτίου. Συγκεκριμένα, μετά από μια δοκιμή αλκοόλ, διαπιστώθηκε ότι ένας από τους 24χρονους οδηγούς οδηγούσε με ένα σημάδι 45 mg αντί για 9, που είναι το όριο και το δεύτερο ήταν 26 ετών, με 22 mg αντί από 9.

Πηγή: KYPE

Source