Οι ναυτικοί μαθητές καθορίζουν το τουρκικό ναυτικό όραμα

Το μέλλον μιας χώρας είναι η νεολαία αυτής της χώρας, οπότε το όραμά της μπορεί να καθοριστεί μόνο από νέους, με το σύνθημα «Seafarers Students Association», τα κορυφαία ονόματα της ναυτικής κοινότητας. Century Turkish Maritime Power Vision ». Την πρώτη ημέρα της συνόδου κορυφής, η οποία πραγματοποιήθηκε ζωντανά στην ηλεκτρονική πλατφόρμα, συμμετείχαν τα κορυφαία ονόματα του κλάδου και περισσότεροι από 10.000 συμμετέχοντες.

Κάνοντας την εναρκτήρια ομιλία, ο Tamer KIRAN, Πρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής του Ναυτιλιακού Επιμελητηρίου IMEAK, ξεκίνησε την ομιλία του λέγοντας ότι είναι περήφανος που έκανε την εναρκτήρια ομιλία στη σύνοδο κορυφής. Τόνισε επίσης τη σημασία των θαλάσσιων μεταφορών για την αλυσίδα εφοδιασμού, την εφοδιαστική και την μπλε οικονομία. Οι εναρκτήριες ομιλίες υποστηρίχθηκαν από τον Πρόεδρο του Συμβουλίου Ναυτιλίας IMEAK Salih Zeki ÇAKIR και από προηγούμενους προέδρους με βίντεο.

ee-001.jpg

Ali Fatih YAZAR, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Φοιτητών Ναυτικών · “Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, θα συνεχίσουμε να είμαστε μαζί σας, χωρίς να διακόπτουμε τη δουλειά μας, με διαδικτυακές εκδηλώσεις, περιεχόμενο κοινωνικών μέσων και, φυσικά, με τα νέα τεύχη του περιοδικού Denizden.” Χρησιμοποίησε τα λόγια του.

Ο συνταξιούχος ναύαρχος Cem Gürdeniz ως ο πρώτος ομιλητής της συνόδου κορυφής αναφέρεται βασικά στο θέμα της γεωπολιτικής και της γαλάζιας πατρίδας της Τουρκίας. “Ανεξάρτητα από το πόσο μεγάλη είναι η εθνική μας δύναμη, δεν έχει νόημα αν δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη γεωπολιτική σας δύναμη.” Χρησιμοποίησε τα λόγια του. Ανέφερε επίσης τις δραστηριότητες και τις προπονήσεις του Seamen Students Association και δήλωσε ότι θα το υποστήριζε πάντα για να συνεχιστεί.

Συνταξιούχος Πίσω Παρκ Δρ. Η επιτροπή Nurhan KAHYAOĞLU μίλησε για τη μόνιμη ναυτική, την τουρκική ναυτική δύναμη και την εκπαίδευση. Στις προτάσεις σας? “Η Γαλάζια Πατρίδα της Τουρκίας σήμερα με πρωτοβουλία στη Μεσόγειο και την Ανατολή, είστε για την επόμενη γενιά ευκολίας και ανανεώστε από εσάς.” Χρησιμοποίησε τα λόγια του.

Ο Γενικός Διευθυντής της Eskomarine Adem KOCADAĞ μίλησε για την έκθεση που αποκαλύπτει τη συμβολή του τουρκικού ναυτιλιακού τομέα στην τουρκική οικονομία και τη συμβολή της ναυτικής απασχόλησης στη συνολική απασχόληση.

1989, ως Πρόεδρος του Ιδρύματος Ανάπτυξης Οικονομίας Αιγαίου (EGEV) και BranchMEAK Επιμελητήριο Ναυτιλίας Branchzmir Council Branch, Mr. Η Geza DOLOGH έκανε σημαντικές προτάσεις στους νέους.

Συνταξιούχος Πίσω Ναύαρχος Assoc, ένας από τους αρχιτέκτονες του Blue Vault και επίσης Πρόεδρος του Κέντρου Ναυτιλιακών και Παγκόσμιων Στρατηγικών. Ο Δρ Cihat YAYCI έκανε σημαντικές προτάσεις για τα κοιτάσματα φυσικού αερίου στη Μαύρη Θάλασσα και την Ανατολική Μεσόγειο. “Το εσωτερικό της μπλε πρόσοψης είναι το έθνος, το εσωτερικό είναι όπου είμαστε όλοι ενωμένοι.” τόνισε τη σημασία της Γαλάζιας Πατρίδας με τα λόγια του.

Τούρκοι στρατηγικοί και πολιτικοί, υποστηρικτές της Blue Homeland μεταξύ του συνταξιούχου αντιναύαρχου Kadir SAĞDIÇ, των δραστηριοτήτων της Κύπρου και της σημασίας της Κύπρου, η Τουρκία αναφέρθηκε επίσης στο denizcileş. Είπε ότι η αντίληψη της γαλάζιας πατρίδας δημιούργησε μεγάλο ενδιαφέρον και έδωσε θέση στο ζήτημα της στρατηγικής υπεροχής.

Ο ερευνητής της θαλάσσιας ιστορίας Ali Rıza İŞİPEK ενημέρωσε το κοινό λεπτομερώς για τη θαλάσσια ιστορία και τη θαλάσσια κληρονομιά. Τόνισε τη σημασία της ιστιοπλοΐας των εκπαιδευτικών πλοίων και τόνισε ότι θα πρέπει να δοθεί υπερβολική έμφαση στα συμβούλια προστασίας θαλάσσιων πολιτιστικών αγαθών.

Μέλος του Πανεπιστημίου της Κωνσταντινούπολης Δρ. Felicity KARAKULAK, η Τουρκία και η παγκόσμια αλιευτική κατάσταση, οι τρέχουσες αλιευτικές δραστηριότητες, η αλιεία σημείωσε την ανάγκη να δοθεί προσοχή σε αυτό.

Νέα της Vira

.Source